Αστυνομία και εισαγγελέας σε εμβολιαστικό κέντρο για τα πιστοποιητικά

Η παραγγελία του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Βασίλη Πλιώτα κινητοποιεί τις αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές της Κρήτης.


Στο εμβολιαστικό κέντρο του νοσοκομείου Αγίου Νικολάου βρέθηκαν – σύμφωνα με πληροφορίες – εισαγγελέας και αστυνομία στον απόηχο της παρέμβασης του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Βασίλη Πλιώτα για το συνεχώς αυξανόμενο φαινόμενο των πλαστών ή ψευδών κατά περιεχόμενο πιστοποιητικών εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού COVID-19.

Στο πλαίσιο της παραγγελίας του ανώτατου εισαγγελέα, σύμφωνα με την οποία οι κατά τόπους εισαγγελείς θα μεταβαίνουν στα εμβολιαστικά κέντρα της περιφέρειάς τους για να έχουν άμεση εικόνα της κατάστασης, οι αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές μετέβησαν στο εμβολιαστικό κέντρο για να έχουν μία άμεση εικόνα για το τί συμβαίνει.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αρμόδιους κύκλους, στην Κρήτη δεν έχει υπάρξει κάποια “ύποπτη” περίπτωση αλλά σε κάθε περίπτωση οι πληροφορίες του Cretalvie αναφέρουν ότι ναι μεν θα ελεγχθούν πιστοποιητικά εμβολιασμού αλλά το ενδιαφέρον εστιάζεται και στα πιστοποιητικά νόσησης.

Από πλευράς αστυνομίας και εισαγγελικών αρχών υπάρχει ήδη και θα υπάρξει κινητικότητα και μεταξύ ων άλλων ότι τονίζεται από αστυνομικούς κύκλους θα ελεγχθεί αν υπάρχει ανεξήγητη διαφορά νοσούντων σε υγειονομικό προσωπικό από τον ένα μήνα στον άλλο.

(cretalive. gr / photo: eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί