• Αρχική
  • Άρθρα
  • Ασθενής έμαθε από την τηλεόραση ότι ήταν θύμα του ψευτογιατρού (BINTEO)

Ασθενής έμαθε από την τηλεόραση ότι ήταν θύμα του ψευτογιατρού (BINTEO)

kontostathis
Αδίστακτος ο ψευτογιατρός έχει αφήσει έκπληκτο το πανελλήνιο με τη δράση του. Κατηγορείται για το θάνατο τουλάχιστον τριών ανθρώπων και την εξαπάτηση δεκάδων άλλων.

Μάλιστα ένα ασθενής έμαθε από την τηλεόραση πως είναι θύμα του. Μια γυναίκα με σκλήρυνση κατά πλάκας εφάρμοζε κατά γράμμα τη δήθεν αγωγή του για 4 χρόνια!

Ο δικηγόρος της γυναίκας, κ. Αλέξης Κούγιας, δήλωσε στον ΑΝΤ1 ότι ο κατηγορούμενος διέκοψε τη θεραπεία της με αποτέλεσμα να επιδεινωθεί η κατάστασή της. Μάλιστα η γυναίκα έμαθε από την τηλεόραση πως είναι και αυτή θύμα του 47χρονου.

Όπως ανέφερε ο κ. Κούγιας: «Μέχρι εκείνη τη στιγμή που αποκαλύφθηκαν τα στοιχεία της ταυτότητάς του και κυρίως η φωτογραφία του δεν πίστευε ποτέ ότι ο δικός της ο γιατρός είναι αυτός ο ψευτογιατρός».

Συμπλήρωσε ότι: «Από το 2016 μέχρι και τώρα της σταμάτησε κάθε θεραπεία, όπως καταλαβαίνετε η περίπτωση επιδεινώθηκε. Την δέχθηκε σε αυτή την κλινική που εμφανίζεται σε πολλές περιπτώσεις να δέχεται. Μου είπε ότι τον συνάντησε στην κλινική αυτή σε πολυτελέστατο γραφείο. Της έδινε μαντζούνια, χωρίς ετικέτα. Επιδεινώθηκε η κατάστασή της, εάν δεν αποκαλύπτονταν η δράση του ακόμα θα συνέχιζε τη θεραπεία. Της πήρε 42.000 ευρώ».

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, ο ψευτογιατρός έφτασε στο σημείο να περάσει την πόρτα του χειρουργείου φορώντας ιατρική στολή και κρατώντας νυστέρι.

Ο ίδιος ο 47χρονος στην απολογία του ισχυρίστηκε πως δεν παρουσιαζόταν στα θύματά του ως γιατρός, αλλά εκείνοι του «κόλλησαν» την ιδιότητα του γιατρού κι αυτός δεν έκανε κάτι για να το διαψεύσει.

«Για τη δήθεν ιατρική μου ιδιότητα, το αληθές είναι ότι αρχικά δεν παρουσιαζόμουν ως τέτοιος, αλλά με την ιδιότητα του βοτανολόγου, έστω και εμπειρικού. Οι ίδιοι που τους προσέφερα τις υπηρεσίες μου άρχισαν να με συστήνουν περαιτέρω ως γιατρό και ουδέν έπραξα προκειμένου να άρω την πλάνη».

Όμως φαίνεται να εμφανίζεται ως γιατρός και μάλιστα μέσα σε χειρουργείο μετά το τέλος της επέμβασης.

Η αστυνομία βρισκόταν στα ίχνη του τουλάχιστον από το περασμένο Πάσχα.

photo video screenshot