«Ασφυκτικός» ο θάνατος των 4 στη σπηλιά στο Λουτράκι

Η ολοκλήρωση των εργαστηριακών εξετάσεων θα ρίξει φως στις συνθήκες θανάτου των 4 ανδρών, που εντοπίστηκαν νεκροί σε σπήλαιο στην περιοχή Καρμπουνάρι.


Ο ιατροδικαστής που εξέτασε τα άψυχα σώματά τους, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, έκανε λόγο για «ασφυκτικό θάνατο». Η είδηση του θανάτου τους εξακολουθεί να συγκλονίζει την κοινωνία στο Λουτράκι. Άλλωστε, οι τρεις από αυτούς ήταν κάτοικοι της περιοχής, ενώ ο τέταρτος ήταν κάτοικος Ισθμίας.

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για έναν ιδιοκτήτη ξενώνα ηλικιωμένων στο Λουτράκι, κάτοικο της περιοχής, ηλικίας 49 ετών, έναν συνταξιούχο 72 ετών, κάτοικο Λουτρακίου επίσης, ο οποίος διατηρούσε επιχείρηση κοντά στον ιερό ναό του Αγίου Ιωάννη, έναν 35χρονο ιδιοκτήτη συνεργείου αυτοκινήτων, επίσης στο Λουτράκι και έναν 36χρονο υπάλληλο συνεργείου αυτοκινήτων, κάτοικο Ισθμίας.

Χτες έγινε η επιχείρηση ανάσυρσης των πτωμάτων από άνδρες της ΕΜΑΚ. Η όλη επιχείρηση έγινε με μεγάλη προσοχή, υπό τον φόβο μιας πιθανής έκρηξης στο σημείο. Ο ένας εκ των τεσσάρων ανδρών στην προσπάθειά του να ζητήσει βοήθεια έχασε τις αισθήσεις του από τις αναθυμιάσεις, κοντά στην είσοδο της σπηλιάς.

Οι υπόλοιποι βρίσκονταν μέσα στο χώρο της σπηλιάς αναίσθητοι. Στο σημείο εντοπίστηκαν σκαπτικά εργαλεία, τσουγκράνα, τρυπάνι και μία γεννήτρια η οποία πιθανότατα ήταν η αιτία της τραγωδίας. Μέσα στη σπηλιά οι τέσσερις άνδρες έσκαβαν μία μικρή στοά για να εντοπίσουν, σύμφωνα με μαρτυρίες, κρυμμένο θησαυρό.

Τα άψυχα σώματά τους εντοπίστηκαν ύστερα από τηλεφώνημα που έκανε στις αρχές η σύζυγος ενός εκ των τεσσάρων.

(grtimes – φωτο:screenshot)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί