ΑΣΧΗΜΗ ΕΝΤΑΣΗ μεταξύ δημοσιογράφου και Γιαννούλη: «Κόψε τα κρύα αστεία» – Νέος «ΧΑΜΟΣ» στον «αέρα»

Δείτε τι συνέβη...

Άσχημη ένταση επικράτησε on air στον ΣΚΑΙ ανάμεσα στον παρουσιαστή της εκπομπής «Σήμερα», Δημήτρη Οικονόμου και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστο Γιαννούλη.

Ο Δημήτρης Οικονόμου και ο Άκης Παυλόπουλος ρώτησαν τον κ. Γιαννούλη για τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξή του στην ΕΡΤ1 σχετικά με την πρόθεση του Αλέξη Τσίπρα να αμφισβητήσει το εκλογικό αποτέλεσμα.

«Νόμιζα δικαιωματικά θα ξεκινούσατε από εμένα για την offshore του Μαντά ή για την κατάληψη του Παιδιατρικού Νοσοκομείου στη Θεσσαλονίκη», είπε αρχικά ο Χρήστος Γιαννούλης.

«Εμείς σας ρωτάμε για τη νοθεία, εσείς πείτε για τον Μαντά, ό, τι θέλετε», του απάντησε ο Δημήτρης Οικονόμου.

«Κάνετε πολύ κακή ερμηνεία αυτών που είπε ο κ. Τσίπρας» είπε ο Χρήστος Γιαννούλης με τον Δημήτρη Οικονόμου να του απαντά: «Εμείς; Ο Μητσοτάκης για νοθεία μίλησε».

«Μπορεί να είστε ένα και το αυτό» σχολίασε ο Χρήστος Γιαννούλης προσθέτοντας ότι αστειεύεται.

Εντούτοις, προκάλεσε την αντίδραση και των δυο παρουσιαστών και κυρίως του Δημήτρη Οικονόμου.

«Αυτά τα αστεία, τα κρύα, να τα κόψετε, γιατί δεν μας αρέσουν καθόλου, να τα πείτε στο κόμμα σας και όχι στο στούντιο που σας φιλοξενούμε, πολύ συχνά, με αγάπη, εκτίμηση και σεβασμό για να πείτε τις απόψεις σας και αυτές τις κρυάδες να τις κόψετε ή πείτε τις στην Κουμουνδούρου, όχι σε εμάς αυτά. Να κοπούν αυτά», είπε ο δημοσιογράφος.

«Μη με μαλώνετε. Γιατί έχετε τόση ένταση;», έλεγε ο Χρήστος Γιαννούλης.

Δείτε το βίντεο:

scr

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί