Ας όψονται οι ΑΚΑΤΕΒΑΤΟΙ φορολογικοί συντελεστές!!! Πανηγυρίζει ο Σκυλακάκης επειδή το κράτος είχε περισσότερα έσοδα

Τα οποία προήλθαν μέσω οικονομικής αφαίμαξης.

Αυξημένα κατά 511 εκατ. ευρώ είναι τα έσοδα από φόρους σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Θεόδωρο Σκυλακάκη.

  
360p geselecteerd als afspeelkwaliteit

RELATED VIDEOS
< Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: “Όταν Έφυγε Η Αθηνά Από Το Παιχνίδι Έχασα Ένα Κομμάτι Του Εαυτού Μου”02:29 Πάσχα Στον ΣΚΑΪ Με Τις Καλύτερες Ταινίες! | Trailer | 18-24/04/202200:40 Ο Κύκλωπας Του Masked Singer Εισβάλλει Στο Καλό Μεσημεράκι | 15/04/202200:50 Ε. Παπαδοπούλου: “Έδωσα Ένα Μεγάλο Μέρος Της Αμοιβής Μου Από Το Survivor Στο Χαμόγελο Του Παιδιού”02:48 The Age Of Nature | Trailer | 18/04/202200:39 >

Ειδικότερα, τα έσοδα ήταν αυξημένα κατά 17,5% έναντι του στόχου κάτι που υπεραντιστάθμισε τις πολύ υψηλές επιστροφές εσόδων οι οποίες ήταν  αυξημένες κατά 321 εκατ. ευρώ από τον στόχο.

Σύμφωνα με τον κ. Σκυλακάκη, τις επόμενες ημέρες αναμένονται τα στοιχεία της Eurostat για το έλλειμμα του 2021, που εκτιμάται ότι θα είναι σημαντικά καλύτερα σε σχέση με την πρόβλεψη του προϋπολογισμού.

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του Γενικού Λογιστηρίου πιθανώς η βελτίωση να φτάσει ή ακόμα και να ξεπεράσει την 1,5 μονάδα του ΑΕΠ.

«Η εξέλιξη αυτή είναι εξαιρετικά σημαντική καθώς επιβεβαιώνει προς τους θεσμούς και τις αγορές την συνετή διαχείριση των δημοσίων οικονομικών και επιτρέπει την χωρίς αυξημένους δημοσιονομικούς κινδύνους λελογισμένη πρόσθετη ενίσχυση των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων έναντι των παράλογα υψηλών τιμών ενέργειας που έχει προκαλέσει η απεχθής ρωσική εισβολή», τονίζει ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών.

(φωτο:eurokinissi)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί