Αρπαγή 6χρονου: «Το παιδί μου βρίσκεται και πάλι στα χέρια εγκληματιών» λέει η μητέρα

Απελπισμένη εμφανίστηκε η μητέρα του 6χρονου Ράινερ, ο οποίος βρίσκεται πλέον στη Νορβηγία, εξηγώντας όλα όσα έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια, ενώ αναφέρθηκε και στην αρπαγή του μικρού από την Κηφισιά.

Η μητέρα του Ράινερ μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» του Mega για την αρπαγή του μικρού Ράινερ μέσα από το σπίτι του στην Κηφισιά και αναφέρθηκε στον δικαστικό συμβιβασμό που υπέγραψαν αμφότεροι στη Νορβηγία, σύμφωνα με το οποίο μοιράζονται την επιμέλεια.

Η εκπομπή δημοσίευσε το έγγραφο, σύμφωνα με το οποίο οι γονείς του μικρού Ράινερ είχαν συμφωνήσει δικαστικά να έχουν γονική μέριμνα από κοινού, το παιδί να έχει μόνιμη κατοικία το σπίτι του πατέρα στη Νορβηγία και ότι η μητέρα θα το βλέπει το παιδί κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο. Το έγγραφο είναι υπογεγραμμένο και από τη μητέρα του αγοριού.

Η οργισμένη απάντηση της μητέρας
Η μητέρα εξήγησε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες υπεγράφη το συγκεκριμένο έγγραφο: «Όπως έγραψα και στην επιστολή μου ο συμβιβασμός έγινε κάτω από εκβιαστικές συνθήκες. Υπογράφτηκε μετά από δύο δικαστικές συναντήσεις, στις οποίες επέμεναν να αγνοούν τη βίαιη και επιθετική συμπεριφορά του πρώην συζύγου μου και συνέχιζαν να προτείνουν επικοινωνία κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο μαζί μου».

«Το απόγευμα μετά τη δεύτερη συνάντηση ο πρώην μου πρότεινε να κάνουμε αυτή τη συμφωνία, με την προϋπόθεση ότι θα γύριζα σε εκείνον και υπαινισσόμενος ότι, αν δεν το έκανα, θα προχωρούσε με την οικογένειά του να με πετάξουν και έξω από τη χώρα», συνέχισε.

«Ο δικηγόρος που υπέγραψε το συμβιβασμό μού ανατέθηκε μία εβδομάδα πριν την υπογραφή του. Ξέρω πως θα τον βγάλετε μέχρι και ήρωα για ό,τι έχει κάνει. Να δεις που θα καταλήξω εγώ στη φυλακή. Το παιδί μου βρίσκεται και πάλι στα χέρια των εγκληματιών με τον κόσμο να τους στηρίζει. Εγώ δεν είμαι άνθρωπος της τηλεόρασης για να διαχειριστώ συνεντεύξεις κλπ.

Έστειλα την επιστολή γιατί είδα ότι είχατε μόνο τα άρθρα του πατέρα στη Νορβηγία. Δε θέλω να συνεχίσω την αντιπαράθεση δημόσια, χωρίς τη δυνατότητα να δώσουμε αποδείξεις λόγω προσωπικού απορρήτου αλλά και γιατί οι δικαστικές υποθέσεις είναι ακόμα σε εξέλιξη», κατέληξε η μητέρα του μικρού Ράινερ.

(newsit)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί