Αργολίδα: Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε η κακοκαιρία – Πτώσεις δέντρων, πλημμύρισαν δρόμοι σπίτια και καταστήματα

Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε η κακοκαιρία και στην Αργολίδα με τις έντονες βροχές να μετατρέπουν τους δρόμους σε ποτάμια, ισόγεια και υπόγεια σπίτια να πλημμυρίζουν ενώ έπεσαν και δέντρα λόγω των ισχυρών ανέμων.

Ισχυρότατη καταιγίδα έπληξε σήμερα το μεσημέρι την ευρύτερη περιοχή του Ναυπλίου και του Άργους. Οι θυελλώδεις άνεμοι, η ισχυρή βροχή και το χαλάζι προκάλεσαν προβλήματα σε πολλές περιοχές ενώ, με τους δρόμους να μετατρέπονται σε ποτάμια, και κεντρικά σημεία στις δύο πόλεις σε λίμνες.

Οι ισχυρές βροχές και οι θυελλώδεις άνεμοι που έφταναν τα οκτώ μποφόρ σε Ναύπλιο, Άργος, Μύλους, Λυγουριό, Τροιζηνία είχαν ως αποτέλεσμα να πέσουν δέντρα και κλαδιά.

Οι άνδρες της Πυροσβεστικής δέχθηκαν δεκάδες κλήσεις για κοπή δέντρων και κλαδιών ώστε να μην πέσουν από τον δυνατό αέρα.

Σε αρκετές περιπτώσεις, σύμφωνα με πληροφορίες, σε σπίτια και γραφεία, παρουσιάστηκαν προβλήματα με την εισροή υδάτων με την πυροσβεστική και πάλι να επιχειρεί.

Το παρήγορο της υπόθεσης είναι ότι η ισχυρή καταιγίδα δεν κράτησε πολύ, με αποτέλεσμα τα προβλήματα σε μεγάλο βαθμό να περιοριστούν.

(με πληροφορίες απο cnn. gr / photo: freepik)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί