«Αρχίζει το ματς»!!! Ποιό το κλίμα στην ΝΔ αυτή την στιγμή

Οι «ψεκασμένοι» και οι... άλλοι!!!

Τίποτα δεν κρατάει για πάντα!!! Πρωί – πρωί πήγε χθες στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς ήταν μια από τις πιο κρίσιμες μέρες για τον εκλογικό του σχεδιασμό. Είχε έρθει η ώρα να ανακοινωθούν οι εκλογές από την κυβέρνηση της κορωνοχούντας, όπως πολλοί την αποκάλεσαν.

Στο πρωθυπουργικό γραφείο βρέθηκε η τρόικα, οι υπουργοί Γιώργος Γεραπετρίτης, Άκης Σκέρτσος και ο υφυπουργός Θόδωρος Λιβάνιος!!!

Συζήτησαν με τον πρωθυπουργό τις τελευταίες λεπτομέρειες!

Είχε προηγηθεί σύσκεψη με την συμμετοχή και του υπουργού Επικρατείας, Γιάννη Μπρατάκου και των Δημήτρη Τσιόδρα και Γιάννη Βλαστάρη, δημοσιογράφων που είναι στο ευρύτερο επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Το κλίμα είναι γεμάτο κατήφεια και φόβο!!! Αυτό φάνηκε αμέσως μετά την ανακοίνωση της ημερομηνίας των εκλογών από την Κυριάκο Μητσοτάκη!!! Τα πρόσωπα των υπουργών γεμάτα κατήφεια!!! Δεν θέλουν με τίποτα να χάσουν αυτό που έχουν τώρα!!! Μια αυτοδύναμη κυβέρνηση με το καλάμι να έχει καβαληθεί από όλους!!!

Η ημερομηνία των εκλογών ήταν σπαζεκεφαλιά! Η Κυριακή 28 Μαΐου που ήταν μια λογική ημερομηνία, για πολλούς λόγους. Εξάλλου, την 21η Μαΐου είναι ο τελικός του φάιναλ φορ στην Euroleague με ελληνική ομάδα να έχει πολλές ελπίδες να είναι παρούσα, ενώ το Σάββατο 20 Μαΐου είχε οριστεί ο τελικός του Κυπέλλου ποδοσφαίρου.

Όλα αυτά τελικά δεν υπολογίστηκαν και ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε την 21η Μαΐου! Μόνο ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης ήξερε! Δεν ήθελε ο Μητσοτάκης παραμονές της έναρξης των πανελλαδικών εξετάσεων να γίνουν εκλογές. Αυτό διαρρέεται επίσημα.

Η ανακοίνωση για την 21η Μαΐου έδειξε ότι οι περισσότεροι θέλουν την παραμονή στην εξουσία και άρχισαν τις αναρτήσεις με φωτογραφίες που έχουν βγάλει με τον πρωθυπουργό. Ένας από τους πρώτους που έκανε ανάρτηση στο φέισμπουκ ήταν και ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

«Τώρα αρχίζει το ματς», λένε οι περισσότεροι!!! Αρχίζει το ματς, προκειμένου να αντιμετωπίσουν με χαμόγελο εκείνους που, χωρίς ενδοιασμούς, αποκαλούσαν, στην καλύτερη των περιπτώσεων, ψεκασμένους! Μόνο που αυτή την φορά έχουν ακόμα περισσότερους απέναντί τους (βλ. εμβολιασμένοι παθόντες, Τέμπη).

photo intime

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί