Στις 11:00 πμ, θα ανακοινωθεί το Προεδρικό Διάταγμα για τη λήξη των εργασιών της Β΄ Συνόδου και θα ακολουθήσει Αγιασμός για την έναρξη των εργασιών της Γ΄ Συνόδου από τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο και τα μέλη της διαρκούς Ιεράς Συνόδου.
Στις 11:30 το μεσημέρι θα διεξαχθεί ψηφοφορία για την Εκλογή Κοσμητόρων και Γραμματέων, σύμφωνα με τα σχετικά άρθρα (6 και 8) του Κανονισμού της Βουλής.
Αύριο αναμένεται επίσης, η κατάθεση του προσχεδίου του κρατικού προϋπολογισμού 2026. Το προσχέδιο αυτό θα τεθεί προς συζήτηση στην κοινοβουλευτική επιτροπή Οικονομικών.
Οι σημαντικότερες «στιγμές» της ερχόμενης εβδομάδας περιλαμβάνουν:
-Τρίτη, την εισαγωγή προς επεξεργασία, στην αρμόδια επιτροπή, του νομοσχεδίου του υπουργείου Εργασίας με τίτλο «Δίκαιη Εργασία για Όλους»,
-Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, τη συνέχιση των εργασιών της εξεταστικής επιτροπής για τον ΟΠΕΚΕΠΕ με την εξέταση πρώην επικεφαλής του οργανισμού (την Τρίτη οι κκ Γρ. Βάρρας και Γ. Αθανασάκη, την Τετάρτη οι κκ Π. Τζαβέλλας και Ζ. Βαλμάς, και την Πέμπτη οι κκ Ιω. Καϊμακάμης και Αθ. Ρέππα)
-Τετάρτη, τη συζήτηση, στην ολομέλεια, του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας για τη «Σύσταση Ακαδημιών Επαγγελματικής Κατάρτισης»
-Πέμπτη, τη συζήτηση, στην ολομέλεια, της σύμβασης δωρεάς μεταξύ του Δημοσίου και των Ίδρυμα “Ωνάσης” και “Αριόνα Ελλάς”
-Τετάρτη και Παρασκευή, τη συζήτηση επικαίρων ερωτήσεων.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- “Σπουδαία συμφωνία για το Ισραήλ” η πρόταση για τη Γάζα επισημαίνει ο Τραμπ
- BINTEO που κόβει την ανάσα: Η ψηλότερη γέφυρα του κόσμου από ψηλά!
- Αργεντινός άσος ήρθε αντιμέτωπος με αρκούδα κρατώντας την κόρη του αγκαλιά – ΒΙΝΤΕΟ
- Βρετανία: Η αστυνομία αποκτά μεγαλύτερες εξουσίες επιβάλλοντας περιορισμούς σε διαδηλώσεις
- Ο πόλεμος στη Γάζα δεν έχει τελειώσει ακόμα, λέει ο Αμερικανός ΥΠΕΞ Ρούμπιο
- ΠΑΣΟΚ: «Καλωσορίζουμε τον κ. Βορίδη στην αλήθεια»
- Θύμα απάτης ηλικιωμένος στο Χαλάνδρι- Του πήραν μετρητά και τιμαλφή μεγάλης αξίας
- Πηγές ΥΠΕΝ: Ενημέρωση του πρωθυπουργού για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας- Κύπρου
- Στον αγιασμό για την έναρξη της νέας Συνόδου της Βουλής τη Δευτέρα ο Κυρ. Μητσοτάκης
- Μήπως τελικά αυτό είναι που θέλουν οι διεθνιστές;