Αποστομωτικός σεφ Ιωαννίδης: Αυτό είναι διαχωρισμός – Οριακά αντισυνταγματικό το να μην δέχομαι κάποιον στο μαγαζί, vid

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο σεφ Κουτσόπουλος: «Δεν μπορούμε να παίρνουμε τηλέφωνο και να λέμε 'ελάτε να συλλάβετε τον κ. Παπαδάκη που δεν έχει κάνει εμβόλιο και θέλει να κάτσει»

«Αυτό είναι διαχωρισμός»!

Αυτό δήλωσε ο διάσημος σεφ Πάνος Ιωαννίδης σε τηλεοπτική εκπομπή αναφορικά με τον διαχωρισμό και τα δικαιώματα εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων.

«Γιατί δεν βγήκε κανείς να πει ότι το εμβόλιο είναι υποχρεωτικό, άρα το να μη σε δέχομαι στο μαγαζί μου είναι οριακά αντισυνταγματικό», τόνισε σε εκπομπή ο διάσημος σεφ.

«Είναι λίγο περίεργη η κατάσταση πέρα από δύσκολη γιατί καλούμαστε να αποφασίσουμε ποιους θα βάλουμε στα μαγαζιά μας. Σκεφτόμαστε πως θα γίνει αυτό κι υπάρχουν πολλά ερωτήματα. Πώς θα διαχωρίζουμε στα μαγαζιά εμβολιασμένους και μη στις παρέες. Επίσης δεν έχουν όλα τα μαγαζιά εξωτερικό χώρο και για παράδειγμα η δική μας επιχείρηση απασχολεί 31 άτομα αυτήν την στιγμή, έχουμε πάνω από 70 καθίσματα και δεν αξιοποιούμε ούτε τα 20. Άρα καταλαβαίνετε ότι είναι δύσκολο όλο αυτό», ανέφερε μεταξύ άλλων ο γνωστός σεφ.

«Έχουμε ακούσει όλοι ιστορίες κάποιων συγκεκριμένων εμβολίων» είπα μάλιστα στον τηλεπαρουσιαστή.

«Η μία λύση είναι ότι θα πρέπει να εμβολιαστεί όλη η Ελλάδα αλλά από την άλλη υπάρχει κόσμος που φοβάται κι υπάρχουν πολλά ερωτήματα. Σίγουρα δεν θα εμβολιστεί όλος ο κόσμος, οπότε τι κάνουμε εκεί; Καλούμαστε εμείς να σταματήσουμε ανθρώπους, που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο;. Να έχουμε κάποιον στην πόρτα και να λέμε α δεν έχετε το πιστοποιητικό και δεν μπορείτε να μπείτε;

Αυτό είναι ένας διαχωρισμός γιατί δεν βγήκε κανείς να πει ότι το εμβόλιο είναι υποχρεωτικό, άρα το να μη σε δέχομαι στο μαγαζί μου είναι οριακά αντισυνταγματικό. Το μαγαζί είναι ανοιχτό για όλον τον κόσμο. Το καταλαβαίνω να το διαχωρίσω σε αυτούς που καπνίζουν και σε εκείνους που δεν αλλά για το εμβόλιο είναι καθαρά στην δική του απόφαση. Δεν νομίζω ότι είναι ακριβώς το ίδιο. Με το μπορεί αν έχεις covid, δεν γίνεται να λειτουργήσουμε έτσι. Δεν ξέρω τι θα γίνει κι αυτήν την στιγμή απλά λειτουργούμε» είπε ακόμη ο Πάνος Ιωαννίδης, συμφωνώντας τόσο με τον σεφ Λαζάρου, όσο και με τον σεφ Κουτσόπουλο, στον οποίο εξίσου δεν άρεσε ο διαχωρισμός των πολιτών.

Από την πλευρά του, ο σεφ Κουτσόπουλος, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, υποστήριξε ότι δεν σημαίνει απαραίτητα ότι κάποιος που διστάζει να κάνει το εμβόλιο είναι απαραίτητα και αρνητής του κορωνοϊού, ενώ εκτίμησε ότι τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν θα πρέπει να έχουν να κάνουν με τα κίνητρα και όχι με την καταστολή και τα πρόστιμα προς τους πολίτες.

“Δεν μπορούμε να παίρνουμε τηλέφωνο και να λέμε ‘ελάτε να συλλάβετε τον κ. Παπαδάκη που δεν έχει κάνει εμβόλιο και θέλει να κάτσει’. Πρέπει με κάποιο τρόπο να πείσουμε τον κόσμο, όπως τον πρώτο καιρό. Δεν είχε να κάνει με την καταστολή, αλλά με την ενημέρωση. Και με την απειλή από τον Σεπτέμβριο να είμαστε πάλι στην ίδια κατάσταση, πρέπει να ποντάρουμε στην ενημέρωση”, είπε χαρακτηριστικά.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΕΓΟΜΕΝΑ: ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΝΤΑΡΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ, ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ, ΤΟΤΕ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ!!!

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί