Η πανσέληνος του Ιουλίου είναι γνωστή με την ονομασία «Φεγγάρι του Ελαφιού» και αναμένεται να φωτίσει τον ουρανό απόψε το βράδυ.
Από χτες Σάββατο είναι ορατό το «Φεγγάρι του Ελαφιού», αλλά απόψε θα είναι στο πλήρες “γέμισμά” του.
Το «Φεγγάρι του Ελαφιού» έχει κι άλλες ονομασίες όπως «Πανσέληνος του Κεραυνού», «Πανσέληνος του Σανού», «Πανσέληνος του Υδρόμελου».
Το ολόγιομο φεγγάρι θα είναι ορατό και πιο εντυπωσιακό από τις 20:00 έως τις 23:00.
Το Μουσείο Μαρία Κάλλας και το ιστορικό Ωδείο Αθηνών υποδέχονται το κοινό απόψε για μια ξεχωριστή βραδιά με ελεύθερη είσοδο.
Στις 21 Ιουλίου από τις 20:00 έως τις 23:00 οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να προμηθευτούν το απεριτίφ τους από το café του μουσείου, να περιηγηθούν στους εκθεσιακούς χώρους και να ανακαλύψουν τη ζωή και το έργο της μεγάλης ντίβας της όπερας. Στον τρίτο όροφο, σπουδαστές του Ωδείου Αθηνών θα ερμηνεύσουν άριες και ντουέτα, προσφέροντας στους παρευρισκόμενους μια αξέχαστη μουσική εμπειρία.
(με πληροφορίες από newsit. gr / mariacallasmuseum. gr / photo: intime)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ποτέ δεν είναι αργά: Πήγε για πρώτη φορά στο σχολείο στα 91 της χρόνια! Βίντεο με εκατομ. προβολές
- Τασούλας: «Σε έναν κόσμο που αλλάζει, σε καιρούς αβεβαιότητας, η ποίηση παραμένει σταθερό σημείο αναφοράς»
- Σκέρτσος: Επιτέλους αυστηροί κανόνες και αποτελεσματικοί έλεγχοι για αλκοόλ και καπνικά
- Θα δικαιωθεί ο Ντμιτρίεφ; Έρχονται αυτά στην Ευρώπη;
- “Kόλαση” φωτιάς στην Νότια Κορέα σε εργοστάσιο αυτοκινήτων – 11 νεκροί, vid
- Με ένα ΒΙΝΤΕΟ αποχαιρέτησε ο Όρμπαν τον Τσακ Νόρις
- “The God of the Woods”: Η Μάγια Χοκ πρωταγωνιστεί στη νέα δραματική σειρά μυστηρίου του Netflix
- Τσακ Νόρις: Το Χόλιγουντ αποχαιρετά τον αήττητο ήρωα των ταινιών δράσης
- Ο Bryan Adams έρχεται για δύο συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
- Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε δύο ανήλικους αλλοδαπούς για ληστείες σε καταστήματα καφέ – ψιλικών









