Απόλυτο ΣΟΚ!!! Πιλότοι στην Αθήνα έπαιρναν άδεια με την «βοήθεια» συμμορίας – Χωρίς να το αξίζουν, vid

Τουλάχιστον 15 άδειες...

Οι αστυνομικές αρχές, εξαρθρώνοντας εγκληματική συμμορία που κατηγορείται ότι νόθευε εξετάσεις για την απόκτηση άδειας επαγγελματία χειριστή αεροσκάφους σε μία εξαιρετικά σοβαρή υπόθεση!!!

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν 5 Έλληνες εκ των οποίων οι τρεις φέρονται να είναι μέλη της συμμορίας, ενώ στη δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνονται ακόμα 16 άτομα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Πέμπτης 11 Μαΐου στην ευρύτερη περιοχή των Αθηνών, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκληματικών Οργανώσεων, με τη συνδρομή αστυνομικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και του Τμήματος Ασφαλείας Πρέβεζας.

Αναλυτικά, συνελήφθησαν 3 Έλληνες, ηλικίας 70, 43 και 69 ετών αντίστοιχα, ως φερόμενα μέλη της εγκληματικής συμμορίας, καθώς και 2 ακόμα Έλληνες, εξεταζόμενοι υποψήφιοι χειριστές αεροσκαφών.

Οι εξεταζόμενοι για την απόκτηση άδειας επαγγελματία χειριστή αεροσκάφους, ήταν κατά βάση σπουδαστές Σχολών Πιλότων, οι οποίοι είτε αδυνατούσαν να αποκτήσουν την εν λόγω άδεια έπειτα από αποτυχημένες προσπάθειες τους, είτε δεν ήθελαν να μελετήσουν την θεωρητική ύλη των εξεταζόμενων μαθημάτων.

photo freepik

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί