Απολογείται σήμερα ο Γεωργιανός δολοφόνος του Σεργιανόπουλου – Σκότωσε ξανά μέσα στη φυλακή

Ο Γεωργιανός που το 2008 είχε σκοτώσει τον Νίκο Σεργιανόπουλο θα απολογηθεί σήμερα για τη δολοφονία ενός ομοεθνή του μέσα στη φυλακή.

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι μέσα στις φυλακές Αγυιάς στα Χανία ένας Γεωργιανός δολοφόνησε έναν ομοεθνή του. Μόνο που ο δράστης της δολοφονίας ήταν γνωστός στο πανελλήνιο καθώς πρόκειται για τον 43χρονο που το 2008 είχε αφαιρέσει τη ζωή του Νίκου Σεργιανόπουλου.

Ο 43χρονος θα απολογηθεί σήμερα για τον θανάσιμο τραυματισμό ενός 49χρονου συγκροτούμενου του με αυτοσχέδιο μαχαίρι. Ο Γεωργιανός αντιμετωπίζει κατηγορίες της ανθρωποκτονίας και τις παράνομης οπλοχρησίας.

Άγνωστο το κίνητρο του δράστη – Σε δυο χρόνια θα ήταν έξω
Ο διευθυντής των φυλακών, Γιώργος Κονταξάκης, τόνισε ότι ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί ποια είναι τα αίτια της δολοφονίας και άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. Ο κ. Κονταξάκης υπογράμμισε ότι η αντίδραση των αρχών ήταν άμεση προκειμένου να μη ξεφύγει η κατάσταση, ενώ γρήγορα βρέθηκε και το όπλο του εγκλήματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 43χρονος είχε καταδικαστεί για τη δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου και ήδη είχε εκτίσει 13 χρόνια. Υπό κανονικές συνθήκες σε δυο χρόνια θα μπορούσε να καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης.

Έκπληκτος για την πράξη του Γεωργιανού ήταν και ο δικηγόρος του. «Η απόδοση κατηγορίας σε βάρος του εντολέως μου προκάλεσε σε εμένα δυσάρεστη έκπληξη. Η συμπεριφορά του όλα αυτά τα χρόνια της κράτησης του υπήρξε κατά κοινή ομολογία όχι απλώς η ενδεδειγμένη αλλά άψογη. Επιφυλάσσομαι να πληροφορηθώ από τον ίδιο τη θέση του έναντι της κατηγορίας» επισημαίνει ο δικηγόρος, Δημήτρης Γκαβέλας στο cretapost.gr.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί