«Αποκαθίστανται οι απώλειες στην αγορά καυσίμων»

Την εκτίμηση ότι η αγορά καυσίμων θα ανακτήσει εφέτος το σύνολο των απωλειών που υπέστη λόγω της κρίσης,

που σημαίνει ότι οι πωλήσεις θα διαμορφωθούν κοντά στο επίπεδο του 2019, εξέφρασε ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Motor Oil Πέτρος Τζαννετάκης κατά την ενημέρωση των αναλυτών για τα αποτελέσματα εξαμήνου του ομίλου.

   “Είμαστε πολύ κοντά στην πλήρη ανάκαμψη, μέχρι το τέλος του έτους αναμένεται να έχει καλυφθεί το κενό της κρίσης εξαιτίας και των ισχυρών εισπράξεων που οφείλονται στην άνοδο της τουριστικής κίνησης”, ανέφερε ο κ. Τζαννετάκης.

   Η Motor Oil ανακοίνωσε αποτελέσματα σε επίπεδο ρεκόρ για το πρώτο εξάμηνο του έτους ενώ σύμφωνα με τις επισημάνσεις του κ. Τζαννετάκη τόσο οι πωλήσεις όσο και τα περιθώρια διύλισης παραμένουν ισχυρά αν και σε ελαφρώς χαμηλότερο επίπεδο από το δεύτερο τρίμηνο. Πρόσθεσε ωστόσο ότι παραμένει ο κίνδυνος μείωσης των πωλήσεων λόγω των υψηλών τιμών του καυσίμων κάτι που όπως είπε δεν έχει φανεί ακόμη.

   Ώθηση στα αποτελέσματα της εταιρείας αναμένεται να δώσει προς το τέλος του έτους η θέση σε λειτουργία της νέας μονάδας κατεργασίας νάφθας που θα αυξήσει την παραγωγή προϊόντων υψηλής προστιθέμενης αξίας.

(φωτο:pexels)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί