Λαβράκι έπιασαν οι αστυνομικοί σε τυχαίο έλεγχο χθες (14/9) στο Χαϊδάρι, καθώς εντόπισαν έναν σκληρό ποινικό, ο οποίος είναι κατηγορούμενος μεταξύ άλλων για δολοφονία κι απόπειρα δολοφονίας.
Συγκεκριμένα, ο 39χρονος Αλβανός σκληρός ποινικός, κατηγορείται για μία δολοφονία και μία απόπειρα δολοφονίας. Όταν σταμάτησαν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε μαζί με έναν ομοεθνή του, ανακάλυψαν στο πορτ μπαγκάζ και κάτω από την ταπετσαρία δυο Καλάσνικοφ, ενώ σε ειδική θήκη πίσω από το ραδιόφωνο του οχήματος, 2 γεμιστήρες με περίπου 90 σφαίρες.
Από το ερευνητικό υλικό που είχαν τα στελέχη της Ασφάλειας προέκυψε ότι ο 39χρονος είναι ο δράστης δολοφονίας ενός άνδρα ρομά, το μεσημέρι της 31ης Ιουλίου στην Αγία Βαρβάρα, αλλά και της απόπειρας δολοφονίας ενός αλλοδαπού στον Άγιο Παύλο, στο Μεταξουργείο, στις 15 Ιουλίου.
reader/ intime
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η Ρωσία κάλεσε τους πρεσβευτές Ηνωμένου Βασιλείου και Γαλλίας για να διαμαρτυρηθεί μετά την επίθεση με πυραύλους Storm Shadow
- Ο Ζελένσκι δήλωσε ότι η χαλάρωση των κυρώσεων για το ρωσικό πετρέλαιο δεν συμβάλλει στην ειρήνη
- Άνοιξε η εφαρμογή υποβολής δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος νομικών προσώπων
- «Ανέβασαν» σε ένα «Matrix» τον εγκέφαλο μιας μύγας: «Ακολουθούν οι άνθρωποι» – Vid
- Παπανδρέου για Ιράν: Μια διεθνής τάξη που υποχωρεί μπροστά στους ισχυρούς, δεν συνιστά τάξη
- Ερευνητές ζητούν αυστηρότερους κανόνες για παιδικά παιχνίδια με A.I. – Τι έδειξε έρευνα
- Τον μεγαλύτερο μέχρι σήμερα αριθμό αμερικανικών επιθέσεων προαναγγέλλει Υπ. Πολέμου των ΗΠΑ
- «Παγωμάρα» στην Ε.Ε. μετά την άρση των αμερικανικών κυρώσεων στο ρωσικό πετρέλαιο
- Αίγιο: Φωτιά στην περιοχή Αρραβωνίτσα
- Κούβα: Ξεκινήσαμε συνομιλίες με τις ΗΠΑ









