Απίστευτο περιστατικό: Κλείδωσαν τα παιδιά τους στο αμάξι και πήγαν για… σουβλάκια!

Τα παιδιά εντόπισαν ημιλιπόθυμα περαστικοί… Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στις Σέρρες, χθες το βράδυ 3/7, όταν ένα ζευγάρι τουριστών από τη Βουλγαρία σταμάτησαν για να φάνε και κλείδωσαν στο ΙΧ τα 4 παιδιά τους! Ευτυχώς περαστικοί είδαν τα παιδιά κλειδωμένα χωρίς τις αισθήσεις τους και κάλεσαν την αστυνομία. Οι αστυνομικοί έσπασαν το τζάμι του οχήματος […]

Τα παιδιά εντόπισαν ημιλιπόθυμα περαστικοί…

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στις Σέρρες, χθες το βράδυ 3/7, όταν ένα ζευγάρι τουριστών από τη Βουλγαρία σταμάτησαν για να φάνε και κλείδωσαν στο ΙΧ τα 4 παιδιά τους!

Ευτυχώς περαστικοί είδαν τα παιδιά κλειδωμένα χωρίς τις αισθήσεις τους και κάλεσαν την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί έσπασαν το τζάμι του οχήματος και έβγαλαν τα παιδιά τα οποία βρίσκονταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, λόγω της ζέστης, και τους προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες.

Οι γονείς δικαιολογήθηκαν στις Αρχές, λέγοντας πως επειδή τα παιδιά κοιμόντουσαν δεν ήθελαν να τα ξυπνήσουν και έτσι τα άφησαν στο αυτοκίνητο για να πάνε να φάνε κάτι γρήγορα και θα επέστρεφαν.

Οι δυο Βούλγαροι συνελήφθησαν, ενώ σχηματίσθηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο. Στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.

photo eurokinissi

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί