Απίστευτο ερωτηματολόγιο από την νεολαία ΣΥΡΙΖΑ

Η κυβέρνηση οφείλει να πάρει θέση για αυτά που γράφονται

Η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ είναι μια οργάνωση πολιτική, που αντιλαμβάνεται τη νεολαία ως αυτόνομη κοινωνική κατηγορία η οποία, παίρνοντας θέση στην ταξική πάλη υπέρ των δυνάμεων της εργασίας, μπορεί να μετατραπεί από «χαμένη γενιά» σε γενιά του κοινωνικού μετασχηματισμού, με στόχο το σοσιαλισμό του 21ου αιώνα.

Έτσι μας συστήνεται η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Εν όψει του 1ου Συνεδρίου της τον επόμενο μήνα (6-9 Απριλίου), κατέθεσε ερωτηματολόγιο, όπου οι ερωτήσεις προκαλούν έκπληξη (;) και… τρόμο!

Οι νεολαίοι της Αριστεράς και συγκεκριμένα του κυβερνώντος κόμματος καλούν τους συνομηλίκους τους να απαντήσουν σε μια σειρά από ερωτήματα, όπως αν συμμετέχουν σε βίαιες διαδηλώσεις, σε καταλήψεις πολιτικών- κομματικών γραφείων και τραπεζών καθώς και αν αντιμετωπίζουν βίαια «ρατσιστικές ομάδες».

Υπάρχουν αναφορές στους ομοφυλόφιλους, στο μεταναστευτικό, στις καταλήψεις δημόσιων κτηρίων, στην ταξική πάλη, στις επιχειρήσεις κτλ.

Η ερώτηση που μας έκανε περισσότερο εντύπωση είναι η εξής:

Αντισυμβατικές ακτιβιστικές δράσεις (π.χ. οργανωμένες κλοπές από αλυσίδες σούπερ-μάρκετ και αναδιανομή των προϊόντων σε πολίτες) *

  • Δεν θα υποστήριζα ούτε θα συμμετείχα ποτέ
  • Θα υποστήριζα
  • Θα συμμετείχα
  • Έχω συμμετάσχει και θα το κάνω στο μέλλον

Από πότε οι οργανωμένες κλοπές από συμμορίες ονομάζονται «αντισυμβατικές ακτιβιστικές δράσεις»;

Με ποιο δικαίωμα αναδιανέμονται προϊόντα μιας επιχείρησης με την βία ως πράξη «αλληλεγγύης»;

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν βέβαια και ερωτήσεις τύπου «η κάνναβη είναι φυσικό προϊόν και πρέπει να νομιμοποιηθεί», «η υποχρεωτική στράτευση πρέπει να καταργηθεί» και αν «πρέπει να θεσμοθετηθεί η τεκνοθεσία από τα ομόφυλα ζευγάρια».

Τέλος, εντύπωση προκαλεί και για το αν «για μερικά εγκλήματα χρειάζεται να ισχύει η θανατική ποινή»!

Τα σχόλια δικά σας!

EL.GR

 

Αν σας άρεσε το άρθρο μας κάντε μας like στο https://www.facebook.com/ELNEWSGR/

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu