Με απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Έβρου, Δημήτρη Πέτροβιτς, απαγορεύεται σήμερα από τις 8.00 έως τις 22.00 η διέλευση, παραμονή και κυκλοφορία προσώπων και οχημάτων σε περιοχές ευθύνης των δασαρχείων Αλεξανδρούπολης και Σουφλίου, λόγω υψηλού κινδύνου εκδήλωσης πυρκαγιάς.
Ειδικότερα, η απαγόρευση ισχύει για τις αναδασώσεις Κίρκης, Συκορράχης, τον χώρο αναψυχής Συκορράχης, τις αναδασώσεις Μεσημβρίας, Κομάρου-Ατάρνης και έναντι Κ.Α.Α.Υ. Μάκρης.
Επίσης για το δάσος και τον χώρο αναψυχής Ιάνας, το περιαστικό δάσος Παλαγίας, το άλσος γαλλικού σταθμού Ο.Σ.Ε., τη δασική περιοχή Αετοχωρίου-Πεύκων-Λουτρού καθώς και το Εθνικό Πάρκο Δαδιάς-Λευκίμης-Σουφλίου περιοχή Α εξαιρουμένης της καμένης έκτασης από την πυρκαγιά της 21ης Ιουλίου 2022.
Σημειώνεται ότι της απαγόρευσης εξαιρούνται οι περιπτώσεις που αναφέρονται στο άρθρο 130 του ν. 4926/2022 (πρόσωπα που κατοικούν ή εργάζονται στις περιοχές του άρθρου 129, καθώς και πρόσωπα που μετακινούνται εντός του οδικού δικτύου). Για κάθε παράβαση επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο 300 ευρώ.
(φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- «Πακέτο» από τον ΟΗΕ για τον ουκρανικό στρατό αποκάλυψε ρωσικό drone, video
- Επίσκεψη διοικητή της 1ης Στρατιάς στην Κωνσταντινούπολη στο πλαίσιο των μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης Ελλάδας – Τουρκίας
- Εκπαιδεύουν Ουκρανούς έφηβους στον χειρισμό όπλων, video
- Νέα τάση έρχεται ξανά από την Κίνα: Μετά τα τατουάζ στο δέρμα, στη μόδα τα τατουάζ δοντιών
- «Τα δέντρα είχαν ελεγχθεί», λέει η Διεύθυνση Πρασίνου του δήμου Αθηναίων μετά τον τραυματισμό πολιτών
- Λευκός Οίκος: «Τις επόμενες μέρες υπογράφεται η συμφωνία για το Tik Tok»
- «Εγκεφαλικό» στους διεθνιστές: Παρέλαση με ρωσική/κινεζική στρατιωτική παρουσία στα Βαλκάνια, video
- Μ. Χρυσοχοΐδης: Η έρευνα για τον ΟΠΕΚΕΠΕ προχωράει προς δύο κατευθύνσεις
- Το αμερικανικό Πεντάγωνο εντείνει τον έλεγχό του στις πληροφορίες που δημοσιεύονται από τον Τύπο
- Παρέλαση των… ρομπότ στη Ρωσία, video
Κύρια Θέματα

















