Την αυστηροποίηση των ελέγχων για την εφαρμογή του μέτρου απαγόρευσης κυκλοφορίας προανήγγειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.
Όπως είπε χαρακτηριστικά «δεν επιτρέπονται μετακινήσεις σε σπίτια συγγενών και φίλων για την Ανάσταση και το Πάσχα».
«Θα ήταν άδικο να γκρεμίσουμε τώρα όσα χτίζαμε τις προηγούμενες εβδομάδες, θα ήταν λάθος να παρασυρθμούμε από την άνοιξη» είπε ο κ. Πέτσας.
Παράλληλα ο κ. Πέτσας αποδοκίμασε περιστατικά όπως αυτά με τους ιερείς σε Κέρκυρα και Κουκάκι τονίζοντας ότι παραβιάζουν τους νόμους για την προστασία της δημόσιας υγείας και τις αποφάσεις της Ιεράς Συνόδου.
«Άλλο η σωματική άσκηση κοντά στο σπίτι και άλλο ο συνωστισμός σε παραλιακούς δρόμους» πρόσθεσε ο κ. Πέτσας.
«Δεν επιτρέπεται χαλάρωση μην κάνουμε λάθος» συμπλήρωσε.
«Ετοιμαζόμαστε για επιστροφή στην κανονικότητα αλλά δεν είμαστε ακόμα εκεί. Το μόνο βέβαιο ότι όσο πιο πιστά πειθαρχούμε τόσο πιο γρήγορα θα αρχίσει η σταδιακή και μακρόσυρτη επιστροφή».
Από protothema.gr
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Πέθανε ο Διονύσης Σαββόπουλος
- Όταν η τέχνη μιμείται τη ζωή: Ο Έρικ Ντέιν θα υποδυθεί έναν ασθενή με ALS, έξι μήνες μετά τη δική του διάγνωση
- Η ειρήνη είναι εύθραυστη! Η περιοχή που μπορεί να δώσει ξαφνικά μεγάλο πόλεμο
- «ΛΟΓΟΣ–LOGOS»: Η Μητρόπολη Ν. Ιωνίας δημιουργεί το πρώτο εργαλείο AI για θέματα πίστεως
- Fedhatta: Στην Αθήνα κορυφαία στελέχη του γερμανικού τουρισμού
- Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε η 27χρονη που προκάλεσε τροχαίο οδηγώντας υπό την επήρεια μέθης
- Μαύρη Θάλασσα: Η Βουλγαρία θα μετάσχει ενεργά στη δημιουργία κόμβου ασφάλειας
- Ξεκίνησαν γυρίσματα για το “Black Tides”: Τζον Τραβόλτα και Μελίσα Μπαρέρα σε… αγώνα επιβίωσης
- Σύσκεψη στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για την αντιμετώπιση της ευλογιάς των αιγοπροβάτων
- Αν συμβεί αυτό τότε ίσως αλλάξουν πολλά πράγματα στην Ευρώπη