Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το patrisnews.gr, αστυνομικοί που έκαναν περιπολίες στην περιοχή συνέστησαν στους νεαρούς να μην συνωστίζονται και να αποχωρήσουν από το σημείο.
Όταν επέστρεψαν στο σημείο όμως, ώρα αργότερα, η παρέα δεν είχε αποχωρήσει ακόμη.
Στην προσπάθεια των ενστόλων να βεβαιώσουν το διοικητικό πρόστιμο των 300 ευρώ σε δύο νεαρούς, για παράβαση των μέτρων κατά της διασποράς του κορονοϊού, εκείνοι φέρεται να αντιστάθηκαν και ξεκίνησε λεκτική αντιπαράθεση.
Οι ένστολοι επιχείρησαν να προχωρήσουν σε προσαγωγές όταν οξύνθηκαν περαιτέρω τα πνεύματα.
Στα πλάνα βίντεο που δημοσιεύει το τοπικό μέσο ενημέρωσης, φαίνεται ένας από τους νεαρούς να βρίσκεται στο έδαφος με τους αστυνομικούς να προσπαθούν, προφανώς, να του φορέσουν χειροπέδες, ενώ έντονες είναι οι αντιδράσεις που ακούγονται από τα άλλα άτομα που βρίσκονται στο σημείο.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, τελικώς επιδόθηκαν δύο πρόστιμα ενώ δεν έγινε καμία σύλληψη ή προσαγωγή.
(φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τρόμος στη Νέα Υόρκη: Μασκοφόρος άντρας μαχαίρωσε τυχαία μια μητέρα στο δρόμο – ΒΙΝΤΕΟ
- Έγινε ρουτίνα και ο πόλεμος στις μέρες μας, vid
- Γ. Αυτιάς σε Κομισιόν: «Να ανακληθεί η απόφαση της Deutsche Welle σχετικά με την κατάργηση του ελληνικού προγράμματος»
- Αγορά ακινήτων: Το 25% έως 35% των συναλλαγών σε ακίνητα υπερπολυτελείας δεν γίνεται μέσω αγγελιών
- Θα “αναστήσουν” τον Βαλ Κίλμερ για να παίξει σε νέα ταινία!
- Ο Τραμπ απειλεί να «ανατινάξει» το μεγαλύτερο κοίτασμα αερίου του Ιράν μετά τις επιθέσεις στο Κατάρ
- Το υπουργείο Πολέμου των ΗΠΑ ζητεί να εγκριθεί κονδύλι 200 δις για να χρηματοδοτηθεί ο πόλεμος στο Ιράν
- Σε παύση βρίσκονται οι ειρηνευτικές συνομιλίες για την Ουκρανία, σύμφωνα με ρωσική εφημερίδα
- Κων. Κυρανάκης: Στα 3.600 τα δημόσια σημεία φόρτισης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη – Ένταση με τον πρόεδρο του ΣΑΤΑ
- Σε προσωρινή μείωση των φόρων στα καύσιμα προχωράει η ιταλική κυβέρνηση









