• Αρχική
  • Άρθρα
  • Αντίρριο: Διάσωση 3χρονης – Πώς ξέφυγε από τους γονείς- Αγωνιώδεις προσπάθειες λουόμενων να τη φτάσουν (ΒΙΝΤΕΟ)

Αντίρριο: Διάσωση 3χρονης – Πώς ξέφυγε από τους γονείς- Αγωνιώδεις προσπάθειες λουόμενων να τη φτάσουν (ΒΙΝΤΕΟ)

fouskoto resque
Μετά από συμβουλή ψυχολόγου το παιδί έπειτα από τη διάσωση επέστρεψε στην παραλία και συνέχισε το παιχνίδι του για να μην του δημιουργηθεί φοβία

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το πώς το 3χρονο παιδί στο Αντίρριο – που διεσώθη από φέρι μποτ – ξέφυγε από τον έλεγχο των γονιών του και απομακρύνθηκε τουλάχιστον 500 μέτρα από την ακτή με το φουσκωτό του σωσίβιο.

Όπως αναφέρει το nspress.gr λίγο πριν παρασυρθεί από τα κύματα το κοριτσάκι έπαιζε στην ακτή με τον πατέρα του.

Ο αέρας όμως άλλαξε και τα ρεύματα παρέσυραν το παιδί στα βαθιά μέσα από τα χέρια του πατέρα του. Αρκετοί έσπευσαν να πιάσουν το φουσκωτό αλλά φοβόντουσαν μήπως αυτό αναποδογυρίσει και το παιδί βρεθεί στη θάλασσα, με κίνδυνο να πνιγεί.


Αρκετοί λουόμενοι μπήκαν στην θάλασσα για να βοηθήσουν αλλά κανένας δεν μπορούσε να φτάσει του φουσκωτό σωσίβιο που είχε παρασυρθεί από τα ρεύματα. Ακόμα και με ένα βαρκάκι προσπάθησαν να το πιάσουν αλλά μάταια.

Η περιπέτεια του παιδιού είχε αίσιο τέλος και σύμφωνα με το δημοσίευμα, ψυχολόγος που έσπευσε αμέσως κοντά στους γονείς του κοριτσιού τούς παρότρυνε να αφήσουν το αφήσουν στην παραλία, ώστε να μην της δημιουργηθεί φοβία. Πράγματι το παιδί επέστρεψε στην παραλία και συνέχισε το παιχνίδι του ενώ όλοι οι παρευρισκόμενοι είχαν σύσταση να μην του αναφέρουν τι συνέβη.

ethnos/ photo video screenshot