«Άντε, σας ψηφίσαμε»: Ηχηρές αποδοκιμασίες αστυνομικών κατά Υφυπουργού, vid

Πρωτοφανείς εικόνες έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο Ιωαννίνων με εν χορώ αποδοκιμασίες

Με συνθήματα, αποδοκιμασίες και πανό υποδέχτηκαν τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Ανδρέα Νικολακόπουλο, έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο Ιωαννίνων, εκατοντάδες αστυνομικοί από την Ήπειρο, τη Δυτ. Μακεδονία, την Αιτωλοακαρνανία και αντιπροσωπείες από άλλες Ενώσεις της χώρας.

Την ώρα που έμπαινε στο Αστυνομικό Μέγαρο εκατοντάδες διαμαρτυρόμενοι πλησίασαν σε απόσταση αναπνοής των Υφυπουργό φωνάζοντάς του:

«Άντε σας ψηφίσαμε. Βγείτε να δείτε που μας οδηγείτε».

Η απόφαση για την κινητοποίηση ελήφθη από τις τέσσερις Ενώσεις Αστυνομικών –Άρτας, Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων και Πρέβεζας- με αφορμή τις αποφάσεις για υποχρεωτικές μετακινήσεις αστυνομικών από την περιοχή προς την Αττική και την Θεσσαλονίκη.

«Όλοι μαζί θα εκφράσουμε την οργή και την αγανάκτησή μας για ότι συμβαίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα στον Οργανισμό της Ελληνικής Αστυνομίας. Για τα προβλήματα που δημιουργούνται σε μας και τις οικογένειές μας από την αντιμετώπιση που έχουμε από την πολιτεία και την διοίκηση καθώς και στις επιπτώσεις των αποφάσεων αυτών στις τοπικές κοινωνίες» αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στη σχετική ανακοίνωση των Αστυνομικών Ενώσεων.

Με πληροφορίες από Epirusonline – φωτο αρχείου:eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί