Τη Μεγάλη Τετάρτη στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Εξασθένηση των φαινομένων από το απόγευμα.
Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, οπότε είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στη Θεσσαλία.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φτάσει στα βόρεια τους 14 με 16 και στην υπόλοιπη χώρα τους 17 με 20 βαθμούς Κελσίου.
Η αφρικανική σκόνη θα επιστρέψει, καθώς οι συγκεντρώσεις της θα παραμείνουν αυξημένες στην ατμόσφαιρα τη Μεγάλη Παρασκευή και το Μεγάλο Σάββατο.
Ανοιξιάτικο αναμένεται να είναι το σκηνικό την Κυριακή του Πάσχα στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας, με το ψήσιμο του αρνιού να γίνεται με καλό καιρό.
enikos/ photo pexels
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Πιερρακάκης: Τα μέτρα που ενεργοποιούνται σήμερα δεν είναι το τέλος, αλλά η αρχή μιας διαρκούς στήριξης
- Το Ιράν θα καλωσόριζε την Ρωσία ως διαμεσολαβητή
- Δείτε πότε τελειώνουν τα μαθήματα σε γυμνάσια και λύκεια
- Έπος! Δείτε πώς ντύθηκε παρουσιαστής ελέω ενεργειακής κρίσης, vid
- Οι θυελλώδεις άνεμοι προκαλούν προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες
- Απόκοσμες εικόνες από τον ουρανό που «βάφτηκε» πορτοκαλί στην Κρήτη – ΒΙΝΤΕΟ
- Μήνυμα του 112 για περιορισμό των μετακινήσεων σε Βοιωτία, Φθιώτιδα και Εύβοια
- Ευλογιά αιγοπροβάτων: Παραμένει σε επιφυλακή η Λέσβος
- Νέο σόου Τραμπ! Τώρα μιλάει για… εκεχειρία: «Θα γυρίσουμε το Ιράν στη λίθινη εποχή»
- Η Ρωσία λέει «όχι» σε πασχαλινή κατάπαυση πυρός









