Ανοιξε η πλατφόρμα για τα 800 ευρώ στους επαγγελματίες -Αναλυτικές οδηγίες

Η ΑΑΔΕ άρχισε να δέχεται τις αιτήσεις από τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους μικρούς επιχειρηματίες, που πλήττονται, για την καταβολή των 800 ευρώ. Τις αιτήσεις υποβάλουν οι ενδιαφερόμενοι στην ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα και επί του παρόντος γίνονται αποδεκτές αιτήσεις για “μικρούς”, που απασχολούν ως 5 εργαζόμενους. Την επόμενη Παρασκευή κι αφού θα έχει προηγηθεί σχετική […]

Η ΑΑΔΕ άρχισε να δέχεται τις αιτήσεις από τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους μικρούς επιχειρηματίες, που πλήττονται, για την καταβολή των 800 ευρώ.

Τις αιτήσεις υποβάλουν οι ενδιαφερόμενοι στην ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα και επί του παρόντος γίνονται αποδεκτές αιτήσεις για “μικρούς”, που απασχολούν ως 5 εργαζόμενους.

Την επόμενη Παρασκευή κι αφού θα έχει προηγηθεί σχετική τροπολογία, ο κύκλος δικαιούχων θα διευρυνθεί και θα συμπεριλάβει ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που απασχολούν ως 20 εργαζόμενους.

Το myBusinessSupport είναι η πλατφόρμα της ΑΑΔΕ για την αποτύπωση και την παρακολούθηση των κρίσιμων οικονομικών μεγεθών των επιχειρήσεων που συνθέτουν το προφίλ τους.
Η πλατφόρμα δημιουργήθηκε για να υποστηρίζει την υποδοχή αιτήσεων και πληροφοριών για οικονομικές ενισχύσεις και αποζημιώσεις που χορηγούνται σε επιχειρήσεις μέσα από το σύστημα TAXISnet της ΑΑΔΕ, για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η πλατφόρμα είναι η myBusinessSupport και δημιουργήθηκε για να υποστηρίζει την υποδοχή αιτήσεων και πληροφοριών για οικονομικές ενισχύσεις και αποζημιώσεις που χορηγούνται σε επιχειρήσεις μέσα από το σύστημα TAXISnet της ΑΑΔΕ, για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η πλατφόρμα υποδέχεται τις αιτήσεις των επιχειρήσεων:

  • για τη χορήγηση της οικονομικής ενίσχυσης με τη μορφή της Επιστρεπτέας Προκαταβολής
  • για τη χορήγηση της Αποζημίωσης Ειδικού Σκοπού (800 ευρώ)

Οι προθεσμίες υποβολής αιτήσεων

  • 21/4 για την επιστρεπτέα προκαταβολή
  • 24/4 για την αποζημίωση ειδικού σκοπού 800 ευρώ.

Δείτε ΕΔΩ τις αναλυτικές οδηγίες.

με πληροφορίες από iefimerida.gr / photo unsplash

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί