Ανοίγει κι άλλο η ψαλίδα ανάμεσα στα δύο μεγάλα κόμματα σύμφωνα με δημοσκόπηση που διεξήχθη στην Αθήνα – Κάτω του 20% ο ΣΥΡΙΖΑ

Το απόλυτο χάος μετά τα δύο πρώτα κόμματα.

Δημοσκόπηση της Opinion Poll που διεξήχθη στην Εκλογική Περιφέρεια της Α’Αθηνών αποτυπώνει την σαφή κυριαρχία της Νέας Δημοκρατίας στο εγχώριο πολιτικό σκηνικό.

Δύο στοιχεία που προκαλούν εντύπωση είναι η πτώση του ΣΥΡΙΖΑ κάτω από το ψυχολογικό όριο του 20% αλλά και το ότι οι Αθηναίοι επιλέγουν 4κομματική Βουλή!

Πιο συγκεκριμένα στην πρόθεση ψήφου:

Η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει 41,5% , ο ΣΥΡΙΖΑ 17,5%, το ΚΙΝΑΛ 3,4%, το ΚΚΕ 4,2%, η Ελληνική Λύση 1,6%, η ΜέΡΑ 25 καταγράφει 1,5%, 2,2% το κόμμα Κασιδιάρη, «θα απείχα» απαντά το 4,4%, λευκό απαντά το 1,8%, άκυρο σημειώνει το 0,7%, η απάντηση του 12,9% είναι ότι δεν έχει αποφασίσει, ενώ το 6,1% δηλώνει δεν ξέρω/δεν απαντώ και το 2,2% δηλώνει άλλο κόμμα.

Το 76% των ερωτηθέντων δηλώνει ευχαριστημένο από την γενική στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη απέναντι στην πανδημία, ενώ στην ερώτηση πόσο αισιόδοξοι είναι για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού το επόμενο διάστημα το 58% των ερωτώμενων συνολικά απαντά πολύ (40%) ή αρκετά (18%), ενώ το 39% συνολικά λίγο (26%) ή καθόλου (13%). 3% δηλώνει δεν ξέρω/δεν απαντώ. 

(φωτο:pexels)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί