Άννα Βαγενά: Κάθε καλοκαίρι κάνω γυμνισμό στην Νάξο

Η γνωστή ηθοποιός και πολιτικός μίλησε για τον Λουκιανό Κηλαηδόνη, την σχέση της με τις δύο κόρες της, ενώ παράλληλα αποκάλυψε ότι κάθε καλοκαίρι πηγαίνει σε παραλία γυμνιστών στη Νάξο.

«Εγώ σε αυτή την ηλικία κάνω γυμνισμό στην Νάξο. Κάθε καλοκαίρι πάω σε παραλία γυμνιστών. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απελευθέρωση. Είμαι 75 ετών. Δεν έχω καπνίσει ποτέ, δεν ξενυχτάω και προσπαθώ να τρώω υγιεινά. Δεν έχω κάνει καμία αισθητική παρέμβαση», είπε αρχικά.

Ο Λουκιανός Κηλαηδόνης και η Άννα Βαγενά γνωρίστηκαν το 1972 και από τότε έμειναν μαζί. Μέχρι το 2017, όταν ο μουσικοσυνθέτης πέθανε σε ηλικία 74 ετών. Η Αννα Βαγενά μίλησε με συγκινητικά λόγια για την απώλειά του: «Είμαι πολύ αισιόδοξος άνθρωπος. Έχω δύο υπέροχες κόρες και κάνουν τη δική τους πορεία, έχω τους άντρες τους που τα έχω σαν παιδιά μου και τις συμπεθέρες μου που είμαστε φίλες.

Τα εγγονάκια μου, την ενασχόλησή μου με την πολιτική. Στην οικογένειά μου τα έχω όλα και πάνε όλα καλά.Μέσα σε όλα αυτά είναι μέσα και ο Λουκιανός. Είναι παρών σε όλα! Όταν δεν τους ξεχνάμε, οι άνθρωποι δεν φεύγουν».

Σχετικά με τη σχέση που είχε με τον σύζυγό της, Λουκιανό Κηλαηδώνη ανέφερε: «Δεν ήταν όλα ρόδινα. Είχαμε δυσκολίες οικονομικές, υγείας πολλά. Δεν ήταν αντικειμενικά όλα ρόδινα. Αν μια αρρώστια τύχει σε έναν από τους δύο είναι μια πληγή. Σε μια μακροχρόνια σχέση θα υπάρχουν και κλονισμοί αλλά σημασία έχει ότι μείναμε μαζί μέχρι τέλους».

Για τις κόρες της, Μαρία και Γιασεμή, δήλωσε: «Εγώ και ο Λουκιανός τα φροντίζαμε πολύ τα παιδιά και ειδικά εκείνος. Εγώ έλειπα πιο πολύ και εκείνος ήταν πάντα εκεί. Η κόρη μου η Γιασεμή μου θυμίζει πολύ τον εαυτό μου, κάποιες φορές την κοιτάω και νομίζω πως είμαι εγώ. Η κόρη μου η Μαρία μου θυμίζει τον Λουκιανό, νιώθω ότι τον βλέπω μέσα από εκείνη».

ellada24, photo intime

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί