σχολίασε αιχμηρά τις ανακοινώσεις του Υπουργείου Παιδείας για το ψηφιακό φροντιστήριο θυμίζοντας πώς θεσπίστηκε από το 2010-11 από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με την ίδια υπουργό Παιδείας.
«Τον Οκτώβριο του 2010 παρουσιάσαμε ως Υπουργείο Παιδείας της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ παρουσία του Πρωθυπουργού κ. Γ. Παπανδρέου στο ΓΕΛ-ΕΠΑΛ Μούδρου στη Λήμνο όλη την πολιτική για το Ψηφιακό σχολείο.
Στις 13.12.2011 παρουσιάσαμε το ψηφιακό φροντιστήριο με επίδειξη των πρώτων μαθημάτων, και ανακοινώθηκε η ψηφιακή υπηρεσία συμβούλου καθηγητή» ανέφερε η πρώην υπουργός Παιδείας και συμπλήρωσε πώς «ακολούθησε ένας μακρύς χειμώνας με μικρά διαλείμματα για την ψηφιακή εποχή στο σχολείο. Ο κόσμος τρέχει με μεγάλες τεχνολογικές ταχύτητες, και απαιτούνται νέου τύπου αλλαγές και μεταρρυθμίσεις στα σχολεία και στα πανεπιστήμια».
Η κ. Διαμαντοπούλου τόνισε στη δήλωσή της ότι «η κυβέρνηση δεν έχει το δικαίωμα να πανηγυρίζει όταν μετά από πέντε χρόνια κυβερνητικής θητείας, και να ανακοινώνει πολιτικές οι οποίες ήταν ήδη σε εφαρμογή χρόνια πριν».
Και συμπλήρωσε: «Δυστυχώς σήμερα, δεν είναι αρκετά αυτά που σχεδιάστηκαν πριν δεκατέσσερα χρόνια. Δυστυχώς, για πέντε χρόνια η κυβέρνηση Μητσοτάκη κάνει πολύ λίγα, πολύ αργά».
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Το επικό ΒΙΝΤΕΟ από τη Φλόριντα που ανέβασε ξανά ο απεσταλμένος του Πούτιν
- Σαν σήμερα 2 Φεβρουαρίου: Ποια τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας
- Ο Τραμπ θεωρεί πως θα γίνει συμφωνία με την Κούβα
- Επιδόματα-παροχές: Ποιοί θα πληρωθούν την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου
- Θρίλερ στη Νέα Πέραμο: Οι δράστες προσπάθησαν να κάψουν το πτώμα του 27χρονου
- Οι τιμές του πετρελαίου υποχωρούν μετά τις δηλώσεις του προέδρου των ΗΠΑ Τραμπ σε σχέση με το Ιράν
- Μ. Ανατολή: Συνάντηση ανώτατων στρατιωτικών αξιωματούχων ΗΠΑ και Ισραήλ στο Πεντάγωνο
- Προσπάθεια να λυθεί το θέμα με το Ιράν – Τι αναφέρουν Τραμπ και Τεχεράνη
- Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 2 Φεβρουαρίου
- Εκπνέει η τελευταία συμφωνία Ρωσίας-ΗΠΑ για τα πυρηνικά – Αγωνία για το τι ακολουθεί
Κύρια Θέματα









