Tην ανησυχία του για τις τιμές των ναυτιλιακών καυσίμων, εξέφρασε σήμερα ο νέος πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας(ΣΕΕΝ) Σπυρίδων Πασχάλης, κατά τη συνάντηση του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκη, με τη νέα διοίκηση του συνδέσμου των ακτοπλόων.
Ο υπουργός Ναυτιλίας αναγνώρισε ότι πρόκειται για ένα παγκόσμιο πρόβλημα, το οποίο έχει προκληθεί από την πανδημία και επιδεινώθηκε λόγω της κρίσης στην Ουκρανία, επισημαίνοντας ότι απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή λόγω του εθνικού ρόλου της ακτοπλοΐας για την χώρα μας.
Επίσης, δεσμεύθηκε να συζητήσει το θέμα αυτό και με τα συναρμόδια υπουργεία, ώστε να εξετασθεί δέσμη μέτρων τα οποία θα βελτιώσουν την κατάσταση.
Στην συνάντηση εκ μέρους του ΣΕΕΝ, πλην του κ. Πασχάλη, συμμετείχαν ο αντιπρόεδρος Ακτοπλοΐας, Ευστράτιος Απέργης, ο αντιπρόεδρος διεθνών Πλόων, Σπυρίδων Πρωτοπαπαδάκης, ο γενικός γραμματέας Θεολόγος Παναγιωτάκης και ο ταμίας Διονύσης Θεοδωράτος.
newsit/ photo eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- ΔΥΠΑ: Μειώθηκαν κατά 7,3% οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Σεπτέμβριο σε σχέση με τον ίδιο μήνα του 2024
- Η Μόσχα θα ενισχύσει τις σχέσεις με την Τεχεράνη, σύμφωνα με το Κρεμλίνο
- Θεσσαλονίκη: Συνέδριο της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων για τις αλλαγές στον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας
- Ρωσικό φυσικό αέριο: Αυτά ειπώθηκαν από επίσημα ελληνικά χείλη
- Ο Έλληνας θρύλος Πετρούνιας στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Γυμναστικής, vid
- Ιωάννινα: Πατέρας δωρίζει νεφρό στον γιο του
- Άνοιξε η πλατφόρμα για φορείς παροχής υπηρεσιών Πρώιμης Παιδικής Παρέμβασης- Έως 3/11 οι αιτήσεις
- Σερ Ντέιβιντ Ατένμπορο: Κατέρριψε το ρεκόρ, καθώς έγινε ο μεγαλύτερης ηλικίας νικητής Έμμυ Πρωινής Ζώνης
- Γάζα: Πέντε στοιχεία για το σημείο διέλευσης της Ράφα
- Μ. Χαρακόπουλος: Ο Αλέξης Τσίπρας πολιτεύεται με έναν ακραία κυνικό και καιροσκοπικό τρόπο
Κύρια Θέματα

















