“Η δημοκρατική παράταξη επιστρέφει δυναμικά και αύριο από το βήμα της 88ης ΔΕΘ θα περιγράψει έναν άλλον πολιτικό δρόμο, διότι η πατρίδα έχει ανάγκη από μια ισχυρή προοδευτική δύναμη η οποία θα είναι η αυριανή κυβέρνηση απέναντι στη Νέα Δημοκρατία.
“Δυστυχώς, βρισκόμαστε σε μία εποχή όπου τα εμπορικά ελλείμματα αυξάνουν, οι ανισότητες αυξάνουν και η αγοραστική δύναμη των Ελλήνων κατακρημνίζεται. Αυτά δεν μπορεί να τα πεις αποτελέσματα μιας επιτυχούς οικονομικής πολιτικής”, είπε ο κ. Ανδρουλάκης και πρόσθεσε: “Γι αυτό αύριο, από το βήμα της 88ης ΔΕΘ, θα περιγράψουμε έναν άλλο πολιτικό δρόμο. Υπεύθυνο, προοδευτικό, που θα δημιουργήσει μία Ελλάδα ανταγωνιστική και μία κοινωνία δικαιότερη, απέναντι σε μια συντηρητική πολιτική η οποία ψαλιδίζει τις ευκαιρίες μιας σύγχρονης Ελλάδας, γι αυτό συνεχίζουν χιλιάδες Ελληνόπουλα να παίρνουν το δρόμο για το εξωτερικό, το Εθνικό Σύστημα Υγείας να καταρρέει και χιλιάδες Έλληνες πολίτες να βυθίζονται στην απελπισία.
Μπορούμε να καταφέρουμε. Χρειάζεται κόπος, αγώνας, προσπάθεια, αλλά είμαι σίγουρος ότι η δημοκρατική παράταξη επιστρέφει δυναμικά. Επιστρέφει δυναμικά, διότι ο τόπος, η πατρίδα, ο λαός έχουν ανάγκη από μία ισχυρή προοδευτική δύναμη. Μία προοδευτική δύναμη που θα είναι η αυριανή κυβέρνηση του τόπου απέναντι στη Νέα Δημοκρατία”.
Ο κ. Ανδρουλάκης συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΔΕΘ – Helexpo, Τάσο Τζήκα, και μέλη της Διοίκησης και ενημερώθηκε για τη φετινή διοργάνωση. Αμέσως μετά ξεναγήθηκε σε Περίπτερα της 88ης ΔΕΘ και είχε την ευκαιρία να μιλήσει με εκθέτες και επισκέπτες.
( ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η καλοσύνη βρήκε στέγη σε ένα απρόσμενο μέρος: Η ψησταριά στο Ντουμπάι που μοιράζει δωρεάν φαγητό
- Voice Ρουμανίας: Διαγωνιζόμενος εντυπωσίασε τους κριτές με το “Αν είσαι ένα αστέρι” του Βέρτη, vid
- Φάμελλος: «Μας αξίζει μια Ελλάδα η οποία θα είναι προοδευτική»
- Την κόρη της υπέδειξε ως υπαίτια για την επίθεση εναντίον της δήμαρχος στη Γερμανία
- Θεσσαλονίκη: Τα 15 νέα αγγλόγλωσσα προγράμματα σπουδών που ιδρύει το ΑΠΘ
- Ιταλία: Άνοιξε για πρώτη φορά στο κοινό μυστικό πέρασμα στο Κολοσσαίο, ο «διάδρομος του Κομμόδου»
- 43χρονος επιτέθηκε στην έγκυο σύζυγο του με πιρούνι – Η κακοποιημένη γυναίκα νοσηλεύεται στο “Αττικόν”
- Παρουσία Καραμανλή, αλλά όχι Σαμαρά, ο Μητσοτάκης αναφέρθηκε σε αυτό που πλέον αφορά τις ζωές όλων
- Στον Παλαιστίνιο Όμαρ Γιάγκι το φετινό Νόμπελ Χημείας – Από τη φτώχεια στην τιμητική διάκριση
- Ισπανία: Νεκροί εντοπίστηκαν οι δύο αγνοούμενοι από την κατάρρευση κτιρίου στη Μαδρίτη – 4 τα θύματα