Ανατροπή στη δίκη για τον προπονητή ιστιοπλοΐας: «Δεν υπήρξε σεξουαλική κακοποίηση» – Ξέσπασε σε λυγμούς η αθλήτρια

Ανατροπή στη δίκη του προπονητή ιστιοπλοΐας για βιασμό αθλήτριάς του. Συναθλήτριες της κοπέλας κατέθεσαν στο δικαστήριο ότι δεν υπήρξε σεξουαλική κακοποίηση από τον προπονητή της.

Συγκεκριμένα, η δίκη του προπονητή ιστιοπλοΐας για βιασμό της 23χρονης Αμαλίας συνεχίστηκε τη Δευτέρα (30.05.2022) με τις καταθέσεις πρώην συναθλητριών της στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.

Οι δύο νεαρές, οι οποίες έχουν μηνυθεί από την πλευρά της Αμαλίας για ψευδορκία για όσα υποστήριξαν στο στάδιο της ανάκρισης, κατέθεσαν στο δικαστήριο και ισχυρίστηκαν ότι δεν υπήρξε κακοποίηση της 23χρονης από τον προπονητή που να είχε υποπέσει στην αντίληψή τους.

Και οι δύο μάρτυρες υποστήριξαν ότι κατά τη διάρκεια του επίμαχου χρονικού διαστήματος υπήρχε ανάμεσα στον προπονητή και την αθλήτρια οικειότητα και πως ο κατηγορούμενος είχε στενές σχέσεις με την οικογένεια της. «Δεν μπορώ να θεωρήσω ότι υπήρχε βιασμός, η Αμαλία συνέχιζε να πηγαίνει στο χώρο και να είναι κοντά του και όταν αλλάξαμε κατηγορία (σ.σ. στο άθλημα). Συνέχισε με την ίδια οικειότητα και με το νέο προπονητή», ανέφερε, μεταξύ άλλων, στην κατάθεσή της η πρώτη μάρτυρας που κατέθεσε στο δικαστήριο, ενώ πρόσθεσε πως η αθλήτρια ήταν ερωτευμένη με τον προπονητή και εκτίμησε πως η καταγγελία της για βιασμό είναι ψευδής.


Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η δεύτερη πρώην συναθλήτρια της Αμαλίας. «Ήταν πολύ κοντά με τον κατηγορούμενο. Ο προπονητής είχε πολύ καλή σχέση με γονείς της Αμαλίας. Είχαν οικειότητα. Η Αμαλία ερχόταν καθημερινά σε όλες τις προπονήσεις. Φαινόταν πόσο χαρούμενη ήταν, απομονώνονταν. Η Αμαλία φαινόταν χαρούμενη. Τους ρωτούσαμε που πάτε; Και μας έλεγχαν ερχόμαστε. Δεν ξέρω τι έκαναν αλλά από τη συμπροφορά τους, δε φαινόταν κάτι κακοποιητικό» ανέφερε η δεύτερη μάρτυρας στην κατάθεσή της.

(newsit – φωτο:screenshot)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί