Πολίτες ΠΑΡΕΛΑΣΑΝ! Κουκουλοφόροι ΚΑΙ αστυνομικοί εναντίον τους – Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Παρελάσεις σε αρκετές περιοχές - ΕΝΤΑΣΗ στην Πάτρα, τραυματίας στην Θεσσαλονίκη, συλλήψεις στην Αθήνα - Κοινό «μέτωπο» αναρχικών με το Κράτος;

Παρέλαση με μηχανές και ΙΧ αυτοκίνητα πραγματοποίησαν πολίτες στην οδό Αγίου Ανδρέου, στην Πάτρα, παρά τις απαγορεύσεις με φυλακή έως και δύο έτη.

 Η εν λόγω παρέλαση ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει από τη Veso Mare, ωστόσο τα σχέδια ανατράπηκαν λόγω συγκέντρωσης ομάδων κουκουλοφόρων στο σημείο και εντέλει η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στην αρχή της Αγίου Ανδρέου, στην συμβολή με την Τριών Ναυάρχων.

Στην συνέχεια, όμως, δράση ανέλαβαν αστυνομικοί, οι οποίοι τους σταμάτησαν.

Κουκουλοφόροι και Κράτος λοιπόν κατά των παρελάσεων; ΜΑΛΙΣΤΑ !!!

Την ίδια ώρα, αρνητικά σχολιάζονται από ΜΜΕ, πολίτες που παρέλασαν μέσα στην καρδιά της Αίγινας.

Με βηματισμό έκαναν την εμφάνισή τους, τα μέλη της μπάντας και ακολούθησαν οι σημαιοφόροι σχολείων. Ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί στο σημείο κατέγραψε τα πάντα με τα κινητά του τηλέφωνα…

Στης ΑΘΗΝΑ, περίπου 150 άτομα συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Συντάγματος το πρωί της Τετάρτης με σημαίες στα χέρια με σκοπό να παρελάσουν και να διαμαρτυρηθούν για το γεγονός ότι φέτος απαγορεύτηκαν οι καθιερωμένες εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο. 

Αστυνομικές δυνάμεις που ήταν εκεί τους σταμάτησαν και τους συγκέντρωσαν στο κέντρο της πλατείας.

ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ!

Στην Θεσσαλονίκη, αστυνομικοί έσπευσαν να εμποδίσουν παρέλαση πολιτών. Ακολούθησε ένταση και επεισόδια και κατά τη διάρκεια της επιχείρησης της αστυνομίας, ένας από τους αστυνομικούς έπεσε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Στην Πτολεμαΐδα παρέλασε η ομάδα “Πτολεμαίοι Μακεδόνες” υπό τον φόβο των μέτρων:

ΚΑΣΤΟΡΙΑ:

ΣΕΡΡΕΣ, παρέλασαν Μακεδονομάχοι:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί