Αν.Κυβερνητική Εκπρόσωπος για το παρακράτος ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ: «Οι εμπλεκόμενοι θα πάνε με την κανονική δικαιοσύνη»

Για «έντονη οσμή παρακράτους, παράκεντρου και παραμάγαζου» έκανε λόγο στον ΘΕΜΑ 104,6 η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη με αφορμή τα ηχητικά ντοκουμέντα Μιωνή.

«Ποιο είναι το κεντρικό μαγαζί; Για τι μαγαζιά μιλάμε; Ήταν κεντρικό μαγαζί η κυβέρνηση; Αυτά είναι ερωτήματα που πρέπει να απαντήσει ο κ. Τσίπρας αν γνώριζε» δήλωσε η κ.Πελώνη συμπληρώνοντας:

«Προσωπικά θεωρώ μεγάλο σοκ όχι μόνο την ύπαρξη παραδικαστικού που είχε οικονομικές δοσοληψίες, όχι μόνο τη διακίνηση ποινικών δικογραφιών στα υπουργικά γραφεία και τις δοσοληψίες με εισαγγελείς αλλά θεωρώ μείζον πολιτικό και ηθικό ζήτημα πώς στοχοποιούνταν αθώοι άνθρωποι και πώς υπήρχε πολιτική στόχευση να πληγεί η σύζυγος του κ. Μητσοτάκη προκειμένου να πληγεί ο ίδιος».

Η ίδια μάλιστα προανήγγειλε πολύκροτες εξελίξεις, καθώς όπως είπε:

«Οι εμπλεκόμενοι με από τις αποκαλύψεις θα πάνε με την κανονική δικαιοσύνη ώστε να αποφανθεί και ως προς ηχητικό το οποίο δεν διέψευσε ο κ. Παππάς.

Θα πρέπει να τοποθετηθεί ο κ. Τσίπρας γιατί ο κ. Παππάς ήταν στενός του συνεργάτης. Ήταν κεντρικό πρόσωπο της διακύβερνησης ΣΥΡΙΖΑ και προκύπτει αβίαστα το ερώτημα».

(φωτο:screenshot)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί