Το αποτέλεσμα ήταν τεράστιες ποσότητες άμμου από την παραλία Ζέφυρος να μεταφερθούν στην περιμετρική οδό και να δημιουργηθούν μέχρι και αμμόλοφοι!
Παρόλο που το συγκεκριμένο σημείο του δρόμου είχε καθαριστεί και την περασμένη εβδομάδα μετά τα 11 μποφόρ που είχαν σαρώσει πάλι το νησί, ωστόσο σήμερα το οδόστρωμα έχει καλυφθεί εξ’ ολοκλήρου και πάλι από άμμο.
Η σφοδρότητα των ανέμων ήταν τέτοια ειδικά το μεσημέρι που η άμμος βγήκε για μία ακόμα φορά στον δρόμο.
Επειδή η κυκλοφορία των οχημάτων στο σημείο κρίνεται επικίνδυνη, εδώ και λίγες ώρες έχει αποκλειστεί για τα οχήματα η περιμετρική οδός και στα δυο ρεύματα από το σημείο του Ταξιάρχη μέχρι και την είσοδο της Νέας Μαρίνας.
Δείτε το σχετικό video:
(με πληροφορίες / πηγή video rodiaki. gr / photo: pixabay)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ν. Χαρδαλιάς από Ίλιον: «Παραδίδουμε στις γειτονιές της Δ. Αθήνας ασφαλείς και σύγχρονους χώρους παιχνιδιού για τα παιδιά μας»
- Σε εκδήλωση του ΥΠΕΝ αύριο ο Κ. Μητσοτάκης
- Όταν η τέχνη του δρόμου «παντρεύεται» με τη φύση (Vid)
- Ο ισραηλινός στρατός δηλώνει ότι σχεδιάζει τουλάχιστον 3 ακόμη εβδομάδες στρατιωτικής εκστρατείας εναντίον του Ιράν
- ΑΑΔΕ: Αναρτήθηκαν τα εκκαθαριστικά ΕΝΦΙΑ 2026 – Μείωση 50% για κύριες κατοικίες σε μικρούς οικισμούς
- «Θα πέθαινα για έναν καφέ!» – Με ένα ΒΙΝΤΕΟ στα social ο Νετανιάχου χλευάζει θεωρίες που τον ήθελαν νεκρό
- Ιράκ: Πληροφορίες για 5 τραυματίες από ρουκέτες στο διεθνές αεροδρόμιο της Βαγδάτης (upd)
- Η Ουγγαρία έχει αναστατώσει τους διεθνιστές της Ευρωπαϊκής Ένωσης
- Συνελήφθησαν 5 άτομα για οπαδική επίθεση που σημειώθηκε τον Δεκέμβριο του 2025 στην Αθήνα
- Χρυσόψαρο οδηγεί ειδικά κατασκευασμένο “αυτοκίνητο” και σπάει ρεκόρ Γκίνες (ΒΙΝΤΕΟ)









