Αμετακίνητη η κυβέρνηση – Οικονόμου για εστίαση: «Προφανώς δεν θέλουν να κλείσουν, να τηρήσουν τα μέτρα»

Αυστηρό μήνυμα από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου, στους επιχειρηματίες της εστίασης, ενόψει των νέων μέτρων που ισχύουν για τους κλειστούς χώρους και τους ανεμβολίαστους από την προσεχή Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου.

Η καθημερινότητα των ανεμβολίαστων αλλάζει από τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου με «μπλόκο» σε όλους τους κλειστούς χώρους της εστίασης. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, στη σημερινή τακτική ενημέρωση των δημοσιογράφων έστειλε σαφές μήνυμα στους επιχειρηματίες να τηρήσουν τα νέα μέτρα που έχουν εξαγγελθεί.

«Τα μέτρα είναι γνωστά εδώ και καιρό» ανέφερε και υπογράμμισε:

«Προφανώς η αγορά δεν θέλει να κλείσει και έχει φροντίσει να αναλάβει όλες τις πρόνοιες για να δουλέψουν τα καταστήματα της εστίασης και του λιανεμπορίου».

Υπενθύμισε ότι πάνω από 6 εκατομμύρια Έλληνες είναι εμβολιασμένοι, επισημαίνοντας ότι μπορεί να γίνει μια «επιτυχημένη επαγγελματική χρονιά», ενώ εξέφρασε την προσδοκία ότι οι εμβολιασμένοι θα πολλαπλασιάζονται.

«Δεν είναι στις σκέψεις μας να έχουμε ανακοινώσεις το επόμενο διάστημα για την επέκταση της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού. Δίνουμε έμφαση από τις 13 Σεπτεμβρίου στην υλοποίηση όσων έχουμε εξαγγείλει» σημείωσε επίσης ο κ. Οικονόμου.

Όπως ανέφερε, «αν σωστά συνεργαστούμε και δουλέψουμε όλοι με την τήρηση των μέτρων αυτών μπορούμε να πετύχουμε εκείνα τα αποτελέσματα που θα μας θωρακίσουν έναντι της πανδημίας».

(ieidiseis. gr / photo: intime)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί