Αλεξανδρούπολη: Μητέρα μωρού το 15χρονο κορίτσι που τραυματίστηκε σε παιδική χαρά

Στιγμές πανικού σε παιδική χαρά στην Αλεξανδρούπολη, με ένα 15χρονο κορίτσι να τραυματίζεται, το οποίο όπως διαπιστώνεται έχει ήδη φέρει στον κόσμο ένα μωρό…

Το ανήλικο κορίτσι στην Αλεξανδρούπολη τραυματίστηκε σε παιδική χαρά και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί της έδωσαν τις πρώτες βοήθειες και διαπίστωσαν πως ευτυχώς δεν υπήρχε κίνδυνος για τη ζωή της. Η 15χρονη είναι ήδη μητέρα καθώς όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, πριν από λίγους μήνες έφερε στον κόσμο το μωρό της. Είναι Ρομά και είχε πάει στις κούνιες προκειμένου να παίξει.

Τραυματίστηκε στο κεφάλι το βράδυ της Τρίτης 7 Νοεμβρίου, ενώ έπαιζε με φίλες της σε παιδική χαρά στην Αλεξανδρούπολη. Tο κορίτσι χτύπησε στη σβούρα, γνωστό παιχνίδι ως «γύρω γύρω όλοι», όταν τα μαλλιά της πιάστηκαν στον άξονα του παιχνιδιού.

Το αποτέλεσμα ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες, να ξεριζωθεί μέρος του δέρματος πάνω από τα μάτια, μέχρι το πάνω μέρος του κεφαλιού της. Οι φίλες της άρχισαν να καλούν σε βοήθεια, ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και το κορίτσι, μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης με μεγάλη αιμορραγία.

Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για την ζωή της, αλλά θα χρειαστούν πλαστικές εγχειρήσεις αποκατάστασης στο μέτωπο της όπως επίσης και στο πάνω μέρος του κεφαλιού της.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, η 15χρονη αν και παιδί είναι μητέρα ενός μωρού, το οποίο βρισκόταν μαζί της, στην παιδική χαρά.

(με πληροφορίες από newsit. gr / photo: freepik)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί