Στην ασιτία εξαιτίας της οποίας προκλήθηκε σταδιακά πολυοργανική λειτουργική ανεπάρκεια και τελικά καρδιακή ανακοπή αποδίδεται -μετά την ιατροδικαστική εξέταση- ο θάνατος του τρίχρονου παιδιού που μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του χθες το μεσημέρι από τη μητέρα του στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.
Με απροσδιόριστο μέχρι στιγμής το χρόνο υποσιτισμού του παιδιού, η εικόνα που παρουσίαζε το άψυχο παιδικό σώμα φέρεται να είναι σοκαριστική καθώς μαρτυρούσε πως η ασιτία συνδέονταν με τον θάνατο του τρίχρονου.
Η μητέρα -η οποία διαμένει στην Αλεξανδρούπολη – συνελήφθη άμεσα από τις αστυνομικές Αρχές για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και μετά και την τέλεση της ιατροδικαστικής εξέτασης αναμένεται ο σχηματισμός της δικογραφίας και η υποβολή της στον εισαγγελέα προκειμένου να απαγγελθεί το κατηγορητήριο.
Σημειώνεται πως από τις μέχρι στιγμής πληροφορίες φέρεται πως το παιδί κατέληξε κατά προσέγγιση ένα 24ωρο πριν τη μεταφορά του στο νοσηλευτικό ίδρυμα. Στις επόμενες ημέρες και μετά την ολοκλήρωση των καταθέσεων από τη μητέρα αλλά και οικείους – ο πατέρας φέρεται να ζει και να εργάζεται στην Τουρκία- αναμένεται να αποσαφηνιστούν οι συνθήκες υπό τις οποίες το παιδί δεν σιτίζονταν καθώς και η χρονική διάρκεια της ασιτίας.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / Λ. Παπαδημητρίου / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ισραήλ εναντίον Χεζμπολάχ στον Λίβανο – Τι έπραξε το Ιράν
- Όταν ο σκύλος γίνεται… «κατάσκοπος» – Τι κρύβει το παράθυρο; Το ΒΙΝΤΕΟ έγινε viral
- Αυτά τα τρία πράγματα θέλει το Ιράν για να τελειώσει ο πόλεμος
- Θεσσαλονίκη: 10χρονο παιδί υπέστη ανακοπή στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο – Νοσηλεύεται στο «Ιπποκράτειο»
- Κ. Τσιάρας: Νέο πακέτο επενδύσεων για τον εκσυγχρονισμό των γεωργικών εκμεταλλεύσεων
- Ο απεσταλμένος του Ρώσου προέδρου Κιρίλ Ντμίτριεφ βρίσκεται στη Φλόριντα για να συναντηθεί με μέλη της κυβέρνησης Τραμπ
- Aπό αύριο 12/3 οι αιτήσεις για εισαγωγή στα Πρότυπα, Πειραματικά και Δημόσια Ωνάσεια Σχολεία
- Β. Κικίλιας για τις τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων: «Πρωταρχική μας προτεραιότητα πάντα η προστασία των πολιτών»
- Ένωση Σούπερ Μάρκετ Ελλάδας: Σταθερά δίπλα στα νοικοκυριά, διαχρονικά αλλά και σε έκτακτες περιόδους αβεβαιότητας
- Αυτός ο μαραθώνιος μπήκε επάξια στο Ρεκόρ Γκίνες – Δεν θα πιστέψετε πού έγινε (Photos+Vid)









