• Αρχική
  • Άρθρα
  • Αλεπού κρύφτηκε σε αυλή στα Τρίκαλα και δάγκωσε 4χρονο κοριτσάκι μπροστά στους γονείς του!

Αλεπού κρύφτηκε σε αυλή στα Τρίκαλα και δάγκωσε 4χρονο κοριτσάκι μπροστά στους γονείς του!

Υποψίες για λύσσα

Ένα ασυνήθιστο έως σπάνιο περιστατικό έλαβε χώρα χθες βράδυ στην ΤΚ του Αγ. Βησσαρίωνα του Δ. Πύλης, όταν αλεπού δάγκωσε 4χρονο κοριτσάκι στο πόδι, ενώ αυτό ήταν παρέα με τους δικούς του στην αυλή του σπιτιού τους.

Συγκεκριμένα, χθες το βράδυ ενώ η 4χρονη βρισκόταν στην οικία της στον Άγιο Βησσαρίωνα , που είχε έρθει με την οικογένειά της να επισκεφθεί για λίγες μέρες τη γιαγιά της, αλεπού γύρω στις 10:00 το βράδυ περίπου, κι ενώ η μικρή καθόταν σε καρέκλα στην αυλή παρέα με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, χωρίς να την αντιληφθεί κανείς, προχώρησε κάτω από την καρέκλα &  δάγκωσε 2 φορές το παιδί στο πόδι.

Το παράδοξο στο όλο περιστατικό, όπως μας ανέφεραν οι γονείς της μικρής, αποτελεί το γεγονός ότι ενώ κυνηγούσαν την αλεπού, αυτή δεν έφευγε. Αμέσως μετά το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Πύλης και από εκεί στο Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου νοσηλεύεται μέχρι και σήμερα, αφού της χορηγήθηκε αντιλυσσικός ορός.

Δεδομένης της κρισιμότητας του γεγονότος κινητοποιήθηκαν άπαντες, ενώ είναι σημαντικό όπως δηλώνει και η μητέρα της μικρής, ο κόσμος θα πρέπει να γνωρίζει, ότι είναι απαραίτητο να γίνεται το σχετικό εμβόλιο.


pylinews/photo unsplash