Αλ. Χαρίτσης : “Να σταματήσει τα επικίνδυνα πολεμικά παιχνίδια” κάλεσε τον πρωθυπουργό

Η Νέα Αριστερά τάσσεται ξεκάθαρα, χωρίς αστερίσκους, με την ειρήνη, ως τη μόνη επιλογή που πράγματι προστατεύει τα συμφέροντα των λαών της Ευρώπης, και ειδικά του ελληνικού λαού», αναφέρει ο Αλ. Χαρίτσης

«Να σταματήσει τα επικίνδυνα πολεμικά παιχνίδια» κάλεσε τον πρωθυπουργό ο πρόεδρος της ΚΟ της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης σε ανάρτησή του για την συζήτηση στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, καθώς και «να ζητήσει από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας την άμεση σύγκληση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών, ώστε να ενημερωθούν τα κοινοβουλευτικά κόμματα για τις μείζονος σημασίας αποφάσεις που λαμβάνονται και να διατυπώσουν τις θέσεις τους».

«Η Νέα Αριστερά τάσσεται ξεκάθαρα, χωρίς αστερίσκους, με την ειρήνη, ως τη μόνη επιλογή που πράγματι προστατεύει τα συμφέροντα των λαών της Ευρώπης, και ειδικά του ελληνικού λαού», αναφέρει ο Αλ. Χαρίτσης και καταλήγει:

«Απέναντι στις αυτοεκπληρούμενες προφητείες που οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στον πόλεμο, εμείς λέμε πως “όποιος θέλει την ειρήνη, πρέπει να δουλέψει για την ειρήνη”».

(ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί