«Γράφηκαν πολλά και στη χώρα μας για τον Μαμντάνι. Κρατάω μια σκέψη: η προτεραιότητα της πραγματικής πολιτικής. Της πολιτικής που μιλά συγκεκριμένα, που συγκρούεται με συμφέροντα, που στηρίζεται στην οργάνωση των πολλών απέναντι στην εξουσία των λίγων», αναφέρει,τονίζοντας πως «το έργο του Μαμντάνι δεν θα είναι εύκολο».
«Και για αυτό μας αφορά. Η πρότασή του για την μεγαλύτερη πόλη των ΗΠΑ, την σημαντικότερη καπιταλιστική μητρόπολη του κόσμου, μια πόλη που θα φορολογεί τους πλούσιους βάζοντας μπροστά τις ανάγκες των εργαζόμενων, των νέων και των αποκλεισμένων συμπυκνώνει τη μεγάλη μάχη της εποχής μας.
Το αν η πολιτική δεν θα είναι απλώς εκφορά λέξεων, αλλά ριζοσπαστική πράξη με υλικό αποτύπωμα στις ζωές των πολλών, στις ζωές μας. Turn the volume up!», καταλήγει η ανάρτηση του Αλ. Χαρίτση.
ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τέτοιο μη επανδρωμένο επίγειο θωρακισμένο όχημα λάνσαραν οι Ρώσοι στο μέτωπο, vid
- Τι απάντησε ο Μακρόν όταν ρωτήθηκε για την υπόθεση Έπσταϊν
- Αλλάζει ο χάρτης των ακινήτων στην Αττική: Πειραιάς και Περιστέρι στο προσκήνιο για αγορά και ενοικίαση
- Αγρότες: Μηχανοκίνητες πορείες παραγωγών στη βόρεια Ελλάδα
- Με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας μίλησε ο Κ. Μητσοτάκης
- Κ. Τσιάρας: Στόχος μας να ξαναχτίσουμε καλύτερα συνολικά την ελληνική κτηνοτροφία
- Βρετανία: Την “έντονη ανησυχία” τους για τις αποκαλύψεις Έπσταϊν εξέφρασαν για πρώτη φορά Ουίλιαμ και Κέιτ
- “Στενάζουν” φούρνοι και ζαχαροπλαστεία της γειτονιάς – Πάνω από 3.000 λουκέτα σε δύο χρόνια
- Υπόθεση Έπσταϊν: Καλούν τον Βρετανό πρωθυπουργό σε παραίτηση μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις
- Υπόθεση υπεξαίρεσης: Επείγουσα έρευνα της Οικονομικής Εισαγγελίας για Παναγόπουλο και άλλα πρόσωπα









