«Έτυχε να βρίσκομαι σε ένα beach bar μαζί με τους φίλους μου και περνούσαμε καλά. Την ώρα που καθόμασταν στο μπαρ έτυχε να πει ένα αστείο, στο οποίο ανταποκρίθηκα γελώντας και βρήκε το πάτημα να μου μιλήσει», είπε αρχικά η Chrysa για να συνεχίσει: «Εν τέλει καταλήξαμε σε διάφορες χυδαιότητες, τις οποίες δεν μπορούσα να αποκρούσω εκείνη τη στιγμή».
Η νεαρή κοπέλ σημείωσε πως εκείνη τη στιγμή ένιωσε φόβο και ήθελε να φύγει.
Για καλή της τύχη εκείνη τη στιγμή στην τουαλέτα βρισκόταν μία φίλη της, με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο να φεύγει μόλις την αντιλήφθηκε.
Όπως είπε ο παρουσιαστής δεν δίστασε να πει μπροστά στους φίλους της ότι είναι πολύ κρίμα που βρίσκεται σε αυτή την ηλικία. Όταν εκείνη τον ρώτησε γιατί, εκείνος της απάντησε «για το προφανές».
Μετά από χρόνια, η Chrysa και ο Στάθης Παναγιωτόπουλος συναντήθηκαν ξανά στο στούντιο των «Ράδιο Αρβύλα». Η Χρύσα βρέθηκε εκεί με την μπάντα της και η αμηχανία από την μεριά του παρουσιαστή ήταν εμφανής.
«Δεν ήθελα να πάω στην εκπομπή γι’ αυτό τον λόγο. Παρ’ όλα αυτά, έκανα την υποχώρηση γιατί θα είχε όφελος για την μπάντα μου. Εντόπισα μία αμηχανία στο πρόσωπό του. Αισθάνθηκα την ανάγκη να εξωτερικεύσω τα συναισθήματά μου γι’ αυτό που είχε συμβεί σε μένα, για να δει ο κόσμος ότι δεν είναι μόνο αυτό που έκανε. Δεν ήμουν μόνο εγώ ή η κοπέλα που έβγαλε το βίντεο», είπε. «Δεν έχω κάτι να του πω. Αισθάνομαι μόνο απέχθεια για αυτό τον άνθρωπο. Επειδή καμία δεν είναι μόνη, τώρα είναι η στιγμή για όποια έχει την ανάγκη, το θάρρος, να μιλήσει».
(megatv)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Νέο «χειρόφρενο» διαρκείας από τους οδηγούς ταξί – Δείτε από πότε
- Η απόφαση ήταν άμεση: H viral αντίδραση κάβουρα μπροστά σε ένα ψεύτικο “πολυτελές” καβούκι (Vid)
- Το Ιράν δηλώνει ότι οποιοδήποτε τέλος στον πόλεμο θα πρέπει να είναι οριστικό
- Πώς πλαστικά μπουκάλια… μετατρέπονται σε φάρμακο για τη νόσο του Πάρκινσον
- Π. Μαρινάκης: Με την κύρωση των ενεργειακών συμφωνιών κάνουμε αποφασιστικό βήμα για την ενίσχυση της ενεργειακής μας ασφάλειας
- Το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι εξαπέλυσε νέα πλήγματα σε υποδομές του Ιράν
- Θεσσαλονίκη: Φυλάκιση με αναστολή σε 22χρονο που έτρεχε με 179 χλμ/ώρα σε επαρχιακό δρόμο
- Ημερίδα με θέμα: «Πτυχές καινοτομίας στον αγροδιατροφικό τομέα» στις 18/3, στο Επιμελητήριο Αχαΐας
- Ίδρυμα Ευγενίδου: Την Παρασκευή 20/3, μαθητές, εκπαιδευτικοί, ναυτικοί και επιστήμονες θα επαληθεύσουν τη σφαιρικότητα της Γης
- Ηράκλειο: Σύλληψη 15χρονου που οδηγούσε χωρίς δίπλωμα – Είχε και πιστόλι κρότου στο αυτοκίνητο









