Αίσιο τέλος για τον 25χρονο που απειλούσε να βουτήξει στο κενό από ταράτσα πολυκατοικίας στη Θεσσαλονίκη

Ο άνδρας είναι νεαρής ηλικίας και αυτή τη στιγμή γίνονται προσπάθειες να μεταπειστεί.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 15:20

Έληξε ο συναγερμός στην Θεσσαλονίκη με τον 25χρονο ο οποίος απειλούσε να δώσει τέλος στη ζωή του πηδώντας από ταράτσα πολυκατοικίας στη Άνω Πόλη.

Μετά από περίπου μία ώρα, ο 25χρονος απομακρύνθηκε από την άκρη της ταράτσας.

Τη στιγμή εκείνη τον άρπαξε ένας συγγενής του και με τη βοήθεια του διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Λευκού Πύργου, κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα και αναμένεται να διακομιστεί σε ψυχιατρική κλινική.

=============================================================================================

Τέλος στη ζωή του απειλεί να δώσει ένας άνδρας στην Άνω Πόλη, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το τοπικό thestival, ο 25χρονος έχει ανεβεί στη άκρη στέγης πολυκατοικίας, στην οδό Σαχίνη και απειλεί ότι θα βουτήξει στο κενό.

Επί τόπου βρίσκονται δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής. Συγγενείς του άνδρα προσπαθούν να τον πείσουν να τραβηχτεί από την άκρη της στέγης.

Οι πυροσβέστες έχουν τοποθετήσει στο δρόμο μπροστά από την πολυκατοικία στρώμα διάσωσης.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί