Νέες εξελίξεις που φτάνουν μέχρι το επίπεδο των προφυλακίσεων για την υπόθεση της Πάτρας προανήγγειλε ο επίτιμος ταξίαρχος εν αποστρατεία Θανάσης Κατερινόπουλος με ανάρτησή του στο Twitter λίγη ώρα μετά την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα για την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου.
«Προφυλακιστηκε. Και τώρα ποια σειρά θα ακολουθηθεί;» αναρωτήθηκε ο Θανάσης Κατερινόπουλος στην ανάρτησή του στο Twitter το βράδυ της Δευτέρας.
Προφυλακιστηκε. Και τώρα ποια σειρά θα ακολουθηθεί;
— Θανασης κατερινοπουλος (@4diYsxbvi89PDGO) April 4, 2022
Τις εξελίξεις αυτές είχε «δείξει» ο κ. Κατερινόπουλος και σε ανάρτησή του πριν από τρεις ημέρες όταν και είχε γράψει ότι η σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου είναι σταγόνα στον ωκεανό αφήνοντας να εννοηθεί πως η υπόθεση έχει βαθιές ρίζες.
Εκτιμώ ότι η σύλληψη της Ρ. θα αποδειχθεί σταγόνα στον Ωκεανό. Κοντός ψαλμός Αλληλούια
— Θανασης κατερινοπουλος (@4diYsxbvi89PDGO) April 2, 2022
«Στη φόρα αλήθειες»
Προηγουμένως, ο κ. Κατερινόπουλος είχε προβλέψει ότι πολύ σύντομα πολλοί θα αρχίσουν να «κελαηδούν» για την υπόθεση με τα αδικοχαμένα παιδιά από την Πάτρα.
Σύμφωνα με τον Ταξίαρχο εν αποστρατεία Θανάση Κατερινόπουλο: «Δύο είναι οι εξηγήσεις για αυτό που είπε η Ρούλα. Από την μία μπορεί να το είπε για επικοινωνιακούς λόγους, καθώς είναι ένας πανέξυπνος άνθρωπος, και να ‘πέταξε τη μπάλα στην εξέδρα’, αφήνοντας όλους τους αστυνομικούς να ψάχνουν. Από την άλλη, μπορεί να το είπε γιατί μπορεί όντως να υπάρχει κάτι από πίσω και έμμεσα ο Μάνος να απάντησε, όπως απάντησε. Αν είναι το δεύτερο τότε υπάρχει πρόβλημα», είπε μιλώντας στο Star.
«Κατά τα λεγόμενα της κυρίας Πισπιρίγκου, ο Μάνος προσφέρθηκε να τη βοηθήσει οικονομικά. Όσο υπήρχαν παιδιά βεβαίως και όφειλε να συνεισφέρει οικονομικά. Τώρα έχει κάποια υποχρέωση να βρει δουλειά για να βοηθήσει τη Ρούλα; Αυτή η διαμάχη θα βγάλει στη φόρα αλήθειες από τη Δευτέρα και μετά», συμπλήρωσε ο κ. Κατερινόπουλος.
newsbomb/ photo tweet scr
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Επιστήμονες ανακάλυψαν νέο δεινόσαυρο στην Αργεντινή με κόκκαλο κροκοδείλου στο στόμα – “Πέθανε τρώγοντας”
- Η ερώτηση που έγινε στον Τραμπ για τα ρωσικά μαχητικά και η απάντηση που έδωσε
- Τρία πράγματα που πρέπει να προσέξει η Ελλάδα από όσα συνέβησαν την Τρίτη στην Νέα Υόρκη
- Θεσσαλονίκη: Προσωρινή αναστολή τεσσάρων σταθμών του μετρό την Τετάρτη
- Χρυσή Μπάλα: Απαστράπτουσα η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό με βασιλική λάμψη στα βραβεία, vid
- Υπό αυτή την προϋπόθεση θα αναγνωρίσει η Ιταλία κράτος Παλαιστίνης
- Θεσσαλονίκη: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση για “ποτά μπόμπες” – Δρούσε με «βιτρίνα» 97 εταιρείες, vid
- Γάζα: Ο Ερντογάν ζητά κατάπαυση του πυρός
- Ηράκλειο: Τηλεφωνικές απάτες με λεία 90.000 ευρώ και κοσμήματα αξίας 30.000 ευρώ
- Οι Ρώσοι κατέρριψαν 34 ουκρανικά drones πάνω από εδάφη τους
Κύρια Θέματα
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΜΕΤΡΟ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

ΑΠΑΤΗ

ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΟΡΜΟΣ

ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ

ΘΕΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔΥΠΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
