Αίγιο: Παιδίατρος ίδρυσε το «Κίνημα των Ψεκασμένων»

Πρώην πολιτευτής Αχαΐας της ΝΔ, (επί προεδρίας Εβερτ) προχώρησε στην ίδρυση ενός νέου κόμματος.

Πρόκειται για έναν από τους πιο γνωστούς παιδιάτρους, του Αιγίου, με επιστημονική και κοινωνική δράση στη χώρα και τα Βαλκάνια, ο οποίος παλιότερα υπήρξε πρόεδρος του τοπικού Ερυθρού Σταυρού. Ο Σωτήρης Καρανικόλας από τις Καμάρες Αιγιάλειας, με μια αιφνιδιαστική ανακοίνωση έκανε γνωστή την ίδρυση  νέου κόμματος με την επωνυμία «Κίνημα των Ψεκασμένων». Πραγματικά κάτι που έλειπε, έως τώρα, από την πολιτική σκηνή. Αν και κάποιος κακοπροαίρετος μπορεί και να εκφράσει αντιρρήσεις.

Στο μήνυμα του, υπό τους ήχους του Conquest of Pradise του Βαγγέλη Παπαθανασίου, απευθύνεται στον ελληνικό λαό γνωστοποιώντας τις θέσεις και τις προτάσεις του νέου κόμματος.

«Φαίνεται αδύνατο να συμβεί, μέχρι την στιγμή που συμβαίνει…». Μ’ αυτή τη φράση του Νέλσον Μαντέλα, ο κ. Καρανικόλας απευθύνεται στους πολίτες, αναφέροντας, αρχικά, πως «και το πιο μεγάλο ταξίδι σε αυτό τον κόσμο, ξεκινάει με ένα μικρό πρώτο βήμα», όπως λέει μια κινέζικη παροιμία.

«Κάνουμε αυτό το μικρό πρώτο βήμα, θέλοντας να αγγίξουμε την ψυχή και το πνεύμα σας. Ζούμε στην πιο όμορφη και πιο ιστορική χώρα του κόσμου, αλλά δεν ζούμε όπως θα μας άξιζε πραγματικά, για να χαρούμε κι εμείς και τα παιδιά μας».

photo intime

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί