Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, πλήρωμα περιπολικού του τμήματος Ασφαλείας Αιγίου εντόπισε τους άγνωστους δράστες την στιγμή που επιχειρούσαν να διαρρήξουν ΑΤΜ τράπεζας, το οποίο είναι εγκατεστημένο στον περιβάλλοντα χώρο σούπερ – μάρκετ.
Αμέσως μετά οι άγνωστοι δράστες άρχισαν να πυροβολούν εναντίον των αστυνομικών και οι τελευταίοι ανταπέδωσαν τα πυρά, χωρίς να σημειωθεί κάποιος τραυματισμός.
Στην συνέχεια οι δράστες επιβιβάστηκαν σε ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο και κατευθύνθηκαν προς την παλαιά εθνική οδό Πατρών – Κορίνθου.
Λίγη ώρα αργότερα, το αυτοκίνητο των δραστών βρέθηκε καμένο κοντά στην ανατολική είσοδο της πόλης, ενώ όπως προέκυψε από τις έρευνες της αστυνομίας, το όχημα των δραστών ήταν κλεμμένο.
Στο μεταξύ, στο πλαίσιο των ερευνών της αστυνομίας σε για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών, συλλέγονται στοιχεία, τόσο από τον χώρο που ήταν εγκατεστημένο το ΑΤΜ, όσο και από το σημείο που βρέθηκε καμένο το αυτοκίνητο, ενώ αναζητείται βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας, που λειτουργούν στην ευρύτερη περιοχή.
(ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ηράκλειο: Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά σε επιχείρηση της ΒΙΠΕ – Παραμένουν δυνάμεις της πυροσβεστικής
- Θεσσαλονίκη: O Αλέξης Τσίπρας συνάντησε τον δήμαρχο Στέλιο Αγγελούδη και του χάρισε την “Ιθάκη”
- Ηράκλειο: Σε εξέλιξη επιχείρηση για τον εντοπισμό 70χρονου που δηλώθηκε ότι αγνοείται
- Ιερό του Ηρακλή γεμάτο με χάλκινα αγάλματα ανακαλύφθηκε στη Ρώμη – Δείτε εικόνες
- «Γάτα ρουμάνικια»: Φίλοι του ΠΑΟΚ έγραψαν viral τραγούδι για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, vid
- Ο Τραμπ ευχαρίστησε το Ιράν επειδή ακύρωσε εκτελέσεις διαδηλωτών
- Ταϊλανδός μάντης “προέβλεψε” ότι η πελάτισσα θα έχανε κάτι πολύτιμο και… την έκλεψε
- Γροιλανδία: Δεν παρατηρήθηκαν κινεζικά ή ρωσικά πλοία εκεί κοντά, σύμφωνα με τον επικεφαλής της «JAC» της Δανίας
- 6 πράγματα που πρέπει να καθαρίζετε οπωσδήποτε μια φορά την εβδομάδα
- Έδεσσα: Ισόβια στην 35χρονη που σκότωσε και έθαψε τον 58χρονο σύντροφό της στη Λεπτοκαρυά Πιερίας









