ΑΓΡΙΟΣ ΚΑΥΓΑΣ Άδωνι με Παπαδάκη/Αναστασοπούλου: «Είναι ΧΥΔΑΙΟ», vid

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του ANT1 «Καλημέρα Ελλάδα» και μεταξύ άλλων μίλησε για την σύγκρουση στα Τέμπη.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης δημιουργήθηκε ένταση με τον υπουργό ανάπτυξης να τονίζει μεταξύ άλλων: «Δούλευε ο πίνακας;» με την δημοσιογράφο να απαντάει: «Μπορούσε ο σταθμάρχης να διαπιστώσει την πορεία των τρένων για μια απόσταση 5 χιλιομέτρων, έτσι λένε».

«Πώς μπορούσε αφού δεν δούλευε ο πίνακας; Γιατί θέλετε να κάνουμε τέτοια πράγματα σε μια Ελλάδα που πονάει; Για λαϊκισμό. Δεν το λέω σε εσάς κύριε Γρηγοριάδη, στην κυρία Αναστασοπούλου το λέω», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Μη φωνάζετε κατ’ αρχάς, προσπαθούμε να καταλάβουμε τι εννοείται “λειτουργεί”, την δουλειά μου προσπαθώ να κάνω», του απάντησε η Μαρία Αναστασοπούλου.

«Αυτό που κάνετε είναι χυδαίο και θα απαντήσω και για τον κύριο Πορτοσάλτε μετά», της απάντησε ο υπουργός Ανάπτυξης.

«Επειδή είπατε κάτι το οποίο, έχει να κάνει με την Μαρία, ότι ήταν χυδαίο αυτό που είπε, χρησιμοποιείτε πάρα πολύ συχνά αυτή την έκφραση, για σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου είναι η απάντηση η δική μου προς εσάς, δεν μιλάνε. Να ανακαλέσετε που χαρακτηρίσατε χυδαίο αυτό που λέει μια δημοσιογράφος. Είναι απαράδεκτο», σημείωσε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Δείτε από το 22.57:

scr

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί