ΑΓΡΙΕΜΕΝΟΙ οι Ρομά έκαψαν κατάστημα ελαστικών και αστικό λεωφορείο – Πυροβολισμοί στο Αιγάλεω – ΒΙΝΤΕΟ

Αγωνιούν οι αστυνομικοί που είχαν συνηθίσει σε άλλου είδους «μάχες» με τους αναρχικούς...

Μία ακόμη νύχτα αναταραχών επικράτησε χθες σε αρκετές περιοχές της Δυτικής Αττικής, με πρωταγωνιστές ομάδες Ρομά που επιδόθηκαν σε εκδηλώσεις διαμαρτυρίας και την αστυνομία να τα βρίσκει δύσκολα, αφού είχε συνηθίσει στις fake μάχες με τους διεθνιστές αναρχικούς.

Οι ομάδες Ρομά έστησαν οδοφράγματα, πυρπόλησαν οχήματα και καταστήματα και προκάλεσαν φθορές με αφορμή τον σοβαρό τραυματισμό του 16χρονου παιδιού από πυρά αστυνομικών κατά τη διάρκεια καταδίωξης στην Θεσσαλονίκη.

Στον Ασπρόπυργο και συγκεκριμένα στην λεωφόρο ΝΑΤΟ, κάηκε χθες μεγάλο μέρος επιχείρησης ελαστικών για φορτηγά, που πυρπόλησαν Ρομά.

Πυροβολισμοί στο Αιγάλεω


Στην περιοχή παρέμεινε καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, ισχυρή αστυνομική δύναμη, καθώς χθες το βράδυ, στη λεωφόρο Αιγάλεω, σημειώθηκε περιστατικό που ενδέχεται να σχετίζεται με την ομάδα Ρομά που έβαλε φωτιά στην περιοχή. Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξαν πυροβολισμοί από κυνηγετικό όπλο. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, τραυματίστηκαν αστυνομικοί .

Άνω Λιόσια: Ρομά πυρπόλησαν αστικό λεωφορείο


Νωρίτερα χθες το βράδυ, στη λεωφόρο Φυλής, στα Άνω Λιόσια, ομάδα Ρομά πυρπόλησε ένα λεωφορείο των αστικών συγκοινωνιών, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν σκηνές πανικού. Οι Ρομά πέταξαν αρχικά πέτρες και στη συνέχεια προπηλάκισαν τον οδηγό, αναγκάζοντάς τον να κατεβάσει τους επιβάτες. Λίγο αργότερα, έβαλαν φωτιά στο λεωφορείο.

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί