Άγρια κόντρα στον αέρα με Γεωργιάδη και Κλαυδιανό: «Είσαι άσχετος» (ΒΙΝΤΕΟ)

Εν μέσω άγριας κόντρας με εκατέρωθεν βαριές κουβέντες και πολύ υψηλούς τόνους έκλεισε η παρουσία του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη σε πρωϊνή εκπομπή του ΣΚΑΪ. Ο υπουργός κλήθηκε να τοποθετηθεί για την συνεχόμενη τουρκική προκλητικότητα, την κατάσταση στην οικονομία μετά τον κορονοϊό, αλλά και τις επικρίσεις της αντιπολίτευσης για το οικονομικό πρόγραμμα της […]

Εν μέσω άγριας κόντρας με εκατέρωθεν βαριές κουβέντες και πολύ υψηλούς τόνους έκλεισε η παρουσία του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη σε πρωϊνή εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Ο υπουργός κλήθηκε να τοποθετηθεί για την συνεχόμενη τουρκική προκλητικότητα, την κατάσταση στην οικονομία μετά τον κορονοϊό, αλλά και τις επικρίσεις της αντιπολίτευσης για το οικονομικό πρόγραμμα της κυβέρνησης.

Μάλιστα σε κάποιο σημείο ο υπουργός κλήθηκε από τον δημοσιογράφο Φοίβο Κλαυδιανό να σχολιάσει όσα έγραφε το πρωτοσέλιδο της Αυγής ότι «η ΝΔ έφερε ύφεση πριν την κρίση του κορονοϊού».

Ο κ. Γεωργιάδης απάντησε σε πολύ έντονο ύφος στον δημοσιογράφο ότι είναι «άσχετος» και «να πάει πάλι στο φροντιστήριο». Ο κ. Κλαυδιανός ανταπάντησε «εσείς είστε άσχετοι».

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί