• Αρχική
  • Άρθρα
  • AFP: Ο γλυκομίλητος καθηγητής και ο Nick Hard για τους Τσιόδρα – Χαρδαλιά

AFP: Ο γλυκομίλητος καθηγητής και ο Nick Hard για τους Τσιόδρα – Χαρδαλιά

Για το «δίδυμο» Χαρδαλιά – Τσιόδρα που περιφρουρεί τη μη διασπορά του κορωνοϊού στη χώρα μας μιλά δημοσίευμα του γαλλικού πρακτορείου.

«Ένας σκληρός πρώην δήμαρχος με μια τάση στις σέλφι από τη μέση και πάνω και ένας γλυκομίλητος καθηγητής Ιατρικής είναι το δίδυμο πίσω από την προσπάθεια της Ελλάδας να κρατήσει τα κρούσματα του κορονοϊού σε διαχειρίσιμα νούμερα».

Με αυτό τον τρόπο το πρακτορείο AFP περιγράφει τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Χαρδαλιά και τον εκπρόσωπο του υπ. Υγείας, Σωτήρη Τσιόδρα.

Στη συνέχεια κάνει γνωστό πως η Ελλάδα έχει μέχρι στιγμής καταγράψει 73 θανάτους και 1.735 κρούσματα, σημειώνοντας πως πρόκειται για πολύ χαμηλότερα νούμερα από άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

«Από ορισμένες απόψεις, οι δύο άνδρες εκ διαμέτρου αντίθετοι», σημειώνει.

Επίσης, αναφέρεται στη συγκίνηση του Τσιόδρα όταν απευθύνεται στους πολίτες, ιδίως όταν αναφέρεται στους ηλικιωμένους που πρέπει να προστατευθούν.

Μάλιστα, γίνεται αναφορά και στην δημοσκόπηση την περασμένη εβδομάδα που έδειξε πως ο ελληνικός λαός, στη συντριπτική του πλειοψηφία, εμπιστεύεται τον Σωτήρη Τσιόδρα.

Το ίδιο δημοσίευμα μιλά για τον ρόλο του «κακού» που έχει αναλάβει ο Νίκος Χαρδαλιάς και στη μηδενική ανοχή προς όποιον παραβιάσει τους κανόνες.

Αναφέρεται ακόμα στα τατουάζ του αλλά και στον λογαριασμό του στο Instagram, που υπογράφει ως «Nick Hard».

sputnik.gr / photo eurokinissi