ΑΦΑΝΤΟΣ ο Πακιστανός που δολοφόνησε την 17 Ελληνίδα – Τον κρύβουν σε γκέτο οι μουσουλμάνοι ομοεθνείς του;;;

Έχει πρόσβαση η Αστυνομία σε αυτά;;; Ή θα δημιουργηθεί ένα άτυπο άσυλο εγκληματιών;;;

Οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό του Πακιστανού συντρόφου της 17χρονης Νικολέτας, που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Περιστέρι!

Ο Πακιστανός είναι άφαντος και υπάρχουν φόβοι πως ΄δεν αποκλείεται να κρύβεται μέσα σε γκέτο Πακιστανών. Εκεί έχει άραγε πρόσβαση η αστυνομία;;;

Συχνοί και έντονοι ήταν οι τσακωμοί του ζευγαριού, τους δέκα μήνες όπου η άτυχη κοπέλα διατηρούσε δεσμό με τον Πακιστανό, γεγονός που οδήγησε στην απόφαση της ανήλικης να τερματίσει τη σχέση της με τον καταζητούμενο.

Οι Αρχές αναζητούν το τελευταίο στίγμα από το κινητό τηλέφωνο του 22χρονου, με την ελπίδα να μπορέσουν να φτιάξουν το δρομολόγιο διαφυγής του.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική ερευνά, η ώρα θανάτου της Νικολέτας υπολογίζεται στις έξι το απόγευμα της Δευτέρας με την αστυνομία να ενημερώνεται από τους οικείους της περίπου στις 23.00 το βράδυ της ίδιας ημέρας.

Αυτές τις πέντε ώρες ο 20χρονος κατάφερε να τις εκμεταλλευτεί και να γίνει «καπνός». Η ΕΛ.ΑΣ έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του, ωστόσο μέχρι αυτή την ώρα ο καταζητούμενος δεν έχει εντοπιστεί.

Οι έρευνες γίνονται σε σημεία όπου υπάρχουν ομοεθνείς με τους οποίους μπορεί να έχει έρθει σε επαφή, και οι οποίοι ενδέχεται να τον κρύβουν.

photo intime

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί