Αεροδρόμιο Ηρακλείου: 50χρονος Γάλλος προσπάθησε να ταξιδέψει με ένα… μαχαίρι στη ζώνη του – Τι είπε στους Αστυνομικούς

Για Λυών πετούσε ένα ζευγάρι Γάλλων σήμερα, Σάββατο 30/9, το μεσημέρι, όμως η ασφάλεια του αεροδρομίου Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» κατά τον συνηθισμένο έλεγχο παρατήρησε κάτι παράξενο στην αγκράφα της ζώνης του άντρα ηλικίας 50 ετών και τον για τον λόγο αυτό τον σταμάτησε.


Για Λυών πετούσε ένα ζευγάρι Γάλλων σήμερα, Σάββατο 30/9, το μεσημέρι, η ασφάλεια του αεροδρομίου Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» κατά τον συνηθισμένο έλεγχο παρατήρησε όμως κάτι παράξενο στην αγκράφα της ζώνης του άντρα ηλικίας 50 ετών και για αυτόν τον λόγο τον σταμάτησε.

Μέσα στην αγκράφα κρυβόταν τελικά μαχαίρι πριονωτό 8 εκατοστών, το οποίο έγινε αντιληπτό κατά τη διέλευση της ζώνης από το ακτινοσκοπικό μηχάνημα. Αμέσως σήμανε συναγερμός και κλήθηκε η Αστυνομία.

Ο 50χρονος Γάλλος ήταν συνεργάσιμος και μάλιστα είπε πως ήρθε από τη Λυών φορώντας την ίδια ζώνη, ισχυριζόμενος ότι τότε δεν τον σταμάτησε κανένας, διότι σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε δεν είχε γίνει αντιληπτό από τους εργαζόμενους στην ασφάλεια του αεροδρομίου της Λυών.

Η Αστυνομία του αεροδρομίου Ηρακλείου προχώρησε αμέσως σε ερωτήσεις, αλλά πείστηκε πως δεν υπήρχε δόλος, κράτησαν τη ζώνη, αλλά τον ίδιον τον άφησαν να ταξιδέψει για Λυών.

(με πληροφορίες από cretapost. gr / photo: eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί